- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
Lewzke #39218 üzenetére
Jojó, féltem is beírni, hogy játék is lesz. De komolyan, semmi extra, csak egy kis Party Animals vagy hasonló, nem ez a lényeg. Mellesleg többre is képes egy ilyen igpu, mint hinnéd. Konkrétan egyszer kiküldetésben unatkoztam és feldobtam erre az öreg 8 éves irodai gépre az Euro Truck simulator 2-t. Meglepően élvezhető volt.
De mondom ezt úgy, hogy ott van a 2060rtx-es gépem is, ha játék kell.
Amúgy mi az Asus rangsorolása?
Vivobook, Expertbook, Zenbook stb...
Melyik számít ezek közül gagyinak és prémiumnak? -
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
A hőátadás megtörtént. Abból a szempontból tökéletes volt, hogy a hűtés biztosan nem a levegőben lógott, esetleges légréssel.
Persze, jogos hogy nem biztos hogy mindenhol paszta volt gyárilag, thermal pad, stb,,
de a sztori szempontjából most nem az az ügydöntő.
Ez így nem indokolná a kikapcsolást. -
azbest
félisten
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
lehet gyárilag is pasztás volt, ez újabb, kicsit növelt hűtésű változatról videó [link].
A procin nem sok paszta látszik a korábbi képen, a szélén kinyomódott ami jobban látszik.Nekem egyébként a vivobookomban 12gen procin nem vált be az mx4, pont azért, mert teljesen kinyomódott pár hét után a nagy hőkülönbség pumpálása miatt és elkezdett romlani a hűtés. A 10gen nem tudom mennyire máshogy viselkedik. A gyárihoz hasonló hosszútávú megoldás nekem ptm7950 lett. De ilyen túlmelegedést nem kéne okozzon.
-
Karcub
senior tag
válasz
Lewzke #39128 üzenetére
Pasztázni úgy pasztáztam, hogy nyomtam rá egy pöttyöt és kicsit szét kentem rajta, hogy biztosan elterüljön. Ez lehet gond? Újra telepítésen én is gondolkodtam egyébként, feladatkezelőben nem látok semmit hogy pörgetné a procit, mondom 30-40% között mozog a proci játék közben míg a GPU 100%(fentebb csatoltam is képet erről)
-
Karcub
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39107 üzenetére
Igen, az jutott eszembe, hogy egyáltalán pörög-e a venti, van-e rendes hűtés?
Nincs-e letakarva a levegő belépő- vagy kilépő nyílása?
Túlmelegedés az elsődleges gyanú, de ez lehet ram, vagy SSD túlmelegedés is.
De természetesen ez csak tipp a távolból.
A feladatkezelő mit mutat a folyamat közben? -
Lewzke
őstag
válasz
Lewzke #39093 üzenetére
Amúgy jó gépek, masszívak felépítésre és minden, de az Asus szoftverei és firmwarei azért nem az a szint, amivel dicsekedni lehetne ... Most reménykedem lesz is valami ebből a sztoriból, mert egy lehalt gép után vettem és kaptan egy újabb használhatatlan gépet, ezért írok beteg módon ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest