- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lewzke #39218 üzenetére
Jojó, féltem is beírni, hogy játék is lesz. De komolyan, semmi extra, csak egy kis Party Animals vagy hasonló, nem ez a lényeg. Mellesleg többre is képes egy ilyen igpu, mint hinnéd. Konkrétan egyszer kiküldetésben unatkoztam és feldobtam erre az öreg 8 éves irodai gépre az Euro Truck simulator 2-t. Meglepően élvezhető volt.
De mondom ezt úgy, hogy ott van a 2060rtx-es gépem is, ha játék kell.
Amúgy mi az Asus rangsorolása?
Vivobook, Expertbook, Zenbook stb...
Melyik számít ezek közül gagyinak és prémiumnak? -
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
A hőátadás megtörtént. Abból a szempontból tökéletes volt, hogy a hűtés biztosan nem a levegőben lógott, esetleges légréssel.
Persze, jogos hogy nem biztos hogy mindenhol paszta volt gyárilag, thermal pad, stb,,
de a sztori szempontjából most nem az az ügydöntő.
Ez így nem indokolná a kikapcsolást. -
azbest
félisten
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
lehet gyárilag is pasztás volt, ez újabb, kicsit növelt hűtésű változatról videó [link].
A procin nem sok paszta látszik a korábbi képen, a szélén kinyomódott ami jobban látszik.Nekem egyébként a vivobookomban 12gen procin nem vált be az mx4, pont azért, mert teljesen kinyomódott pár hét után a nagy hőkülönbség pumpálása miatt és elkezdett romlani a hűtés. A 10gen nem tudom mennyire máshogy viselkedik. A gyárihoz hasonló hosszútávú megoldás nekem ptm7950 lett. De ilyen túlmelegedést nem kéne okozzon.
-
Karcub
senior tag
válasz
Lewzke #39128 üzenetére
Pasztázni úgy pasztáztam, hogy nyomtam rá egy pöttyöt és kicsit szét kentem rajta, hogy biztosan elterüljön. Ez lehet gond? Újra telepítésen én is gondolkodtam egyébként, feladatkezelőben nem látok semmit hogy pörgetné a procit, mondom 30-40% között mozog a proci játék közben míg a GPU 100%(fentebb csatoltam is képet erről)
-
Karcub
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39107 üzenetére
Igen, az jutott eszembe, hogy egyáltalán pörög-e a venti, van-e rendes hűtés?
Nincs-e letakarva a levegő belépő- vagy kilépő nyílása?
Túlmelegedés az elsődleges gyanú, de ez lehet ram, vagy SSD túlmelegedés is.
De természetesen ez csak tipp a távolból.
A feladatkezelő mit mutat a folyamat közben? -
Lewzke
őstag
válasz
Lewzke #39093 üzenetére
Amúgy jó gépek, masszívak felépítésre és minden, de az Asus szoftverei és firmwarei azért nem az a szint, amivel dicsekedni lehetne ... Most reménykedem lesz is valami ebből a sztoriból, mert egy lehalt gép után vettem és kaptan egy újabb használhatatlan gépet, ezért írok beteg módon ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest