- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #7685 üzenetére
Megoldódott!
-
F1r3b1rd
tag
válasz
(Darkwood) #7678 üzenetére
Üdv !
Nem tudom mennyire aktuális az alábbi oldalon irt szöveg(az oldal alján):
[link]E szerint ha a hdd van jelszavazva, az maga a hdd firmware-jébe kerül beírásra és nem lehet kitörölni, mert letilt mindenféle buherálási lehetőséget.
A bios jelszóhoz pedig azt irták h vmi speckó chip eltávolításával lehet kiiktatni( bár egy másik oldalon azt olvastam h vki egy szimpla átkötéssel megoldotta ugyanezt, , mert az elem kivétele 20-30 percre nem jött be).F1r3b1rd
-
Kicsirics77
veterán
válasz
(Darkwood) #7676 üzenetére
igen csak nehezebb szétszedni a vasat és az elemet le kell húzni ha megtalálod
valahová ragasztva van -
jani0625
aktív tag
válasz
(Darkwood) #6372 üzenetére
bocs, nem vagyok nagy játékos, de nekem kurva jónak tűnt. majd ráküldöm a részleteket is ha legközelebb játszom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #5267 üzenetére
Megnyomtad az FN + numlock gombot
-
ML320
senior tag
válasz
(Darkwood) #5267 üzenetére
Nem volt bekapcsolva a numlock? (fn+INS?)
Vagy ha raksz rá egy külső USB billt, akkor is bekapcsol... -
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4957 üzenetére
Sajnos notik terén nem igazán van saját tapasztalatom, talán az "öreg rókák" majd megadják a választ.
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4955 üzenetére
Próbáltam a saját logikám szerint úgymond "sorban" felrakni, bár nem tudom, ennek volt-e jelentőssége: video, audio, ide, atk, usb, ethernet, wireless, kamera és a kevésbé fontos kiegészítik, mint pl. a "tapipad".
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4951 üzenetére
Azóta minden o.k.!
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4951 üzenetére
Amíg csak az Asus honlapjáról szedegettem le a driver-eket, addig elég keserves volt. A letöltési sebességről nem is beszélve...
Próbálkoztam több régió viszonylatában, az "USA"-s volt a leggyorsabb, de az is többször lefagyott. Unána amikor leszedtem minden hozzávalót, kiderült, hogy csak a töredéke kompatibilis, hiába kerestem rá konkrétan erre a típusra. Aztán a barátom javaslatára ezzel a "Driver Genius"-szal sikerült minden hiányzót begyűjteni.
Ezért írtam erről az előző hsz-emben, ha esetleg valakinek hasonló gondja adódna, ezzel a progival szerintem megoldódnak a problémái. -
ML320
senior tag
válasz
(Darkwood) #4947 üzenetére
Viszont 1.8"! Amúgy minek nagyobb. Veszek inkább egy 120-160GB 2,5"-t, berakom egy keretbe, és még mobilabb, mert több gépnél is tudom hozni-vinni.
Pontosabban nem veszek. Már van kettő. -
tothbe
addikt
válasz
(Darkwood) #4858 üzenetére
ez csak a vodánál van igy, illetve ott sem pont igy, hanem, alapból nincs korlát, de ha p2p-ezel, akkor lesz egy 5 gigás korlátod és ha azt átléped, akkor automatikusan áttesznek egy internetes csomagba, aminek kb. 20ropi a havidija, és nem is léphetsz vissza a másikba, a hüségidö lejártáig azt kell fizetned. Szóval csak óvatosan. Ráadásul már nem is olcsó a voda, amióta 5-röl 6ezerre emelte a havi dijat. Na a lefedettségröl meg aztán pláne nem mondok semmit, szvsz inkább T vagy Pannon, azok legalább jók bár alapból korlátosak, de ott ha átléped, "csak" a többletet kell kifizetned.
-
Sycora
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4833 üzenetére
Hi. Én is megjártam már ezt az utat. Sokat szenvedtem mire rájöttem a technikára.
-
tothbe
addikt
válasz
(Darkwood) #4770 üzenetére
Nemtom, még nem néztem, hogy egyáltalán mit lehetne bele tenni, vagy hogy lehet-e. Nekem aamire kell, arra jó ez a 8600M gt
-
tothbe
addikt
válasz
(Darkwood) #4768 üzenetére
7500-as és meg kell hagyni, egész jól mennek a gamék, bár nem sokat játszom.
Még a Crysis is elketyeg, de közepesben annál már lagzik rendesen, szóval azt inkább nem is játszom, amúgy sem szeretem.De portal, hl2, cod4, nfsprostreet, stalker, hellgate london tutin mennek jó minöségben is (cod4 fullon 61fps). Az Assassin-t meg most fogom majd próbálni, remélem azt is elbirja. -
tothbe
addikt
válasz
(Darkwood) #4759 üzenetére
Pöpec darab belsöre, de nekem a kinézete baromira nem tetszik.
Nekem egy F8Sv van, ami sok tekintetben hasonló belsöre, bár picit kevesebb a memó, a webcam felbontása és a proci meg "csak" 14" wide, de legalább tényleg nagyon pofásan is néz ki, szóval nagyon elégedett vagyok vele. -
radamsky
senior tag
válasz
(Darkwood) #4759 üzenetére
ütösnek tünik kiváncsi lennék mennyiért vesztegetik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest