- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kegab
csendes tag
Látom, még mindig akad gond az xp-s driverekkel. A "Driver Genius" megoldja a problémát, mint ahogy azt már néhány oldallal visszább írtam.
-
Kegab
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt "rókáktól" szeretnék tanácsot kérni:
- F5V AP 074-hez szeretnék tv kártyát venni, milyet ajánlottok?
- a noti bekapcsolt álapotban picit "zörög", ha enyhén balra, vagy jobbra billentem akkor elhallgat. Mit lehetne ezzel kezdeni? -
Kegab
csendes tag
Bennem is felmerült ez a kérdés a memóriát illetően. Amikor megvettem a masinát külön a bolt tulajdonosa - aki egyébként barátom, tehát nem hülyített - ajánlotta, jobb az 1 GB egyben, mert ha később bővíteni akarsz, akkor a használt 512-es modulért már csak a töredékét kapod az új árának.
A mem. bővítése esetén pedig a garancia tovább él, hacsak valamilyen "kazánkovács" bele nem piszkál... -
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4957 üzenetére
Sajnos notik terén nem igazán van saját tapasztalatom, talán az "öreg rókák" majd megadják a választ.
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4955 üzenetére
Próbáltam a saját logikám szerint úgymond "sorban" felrakni, bár nem tudom, ennek volt-e jelentőssége: video, audio, ide, atk, usb, ethernet, wireless, kamera és a kevésbé fontos kiegészítik, mint pl. a "tapipad".
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4951 üzenetére
Azóta minden o.k.!
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4951 üzenetére
Amíg csak az Asus honlapjáról szedegettem le a driver-eket, addig elég keserves volt. A letöltési sebességről nem is beszélve...
Próbálkoztam több régió viszonylatában, az "USA"-s volt a leggyorsabb, de az is többször lefagyott. Unána amikor leszedtem minden hozzávalót, kiderült, hogy csak a töredéke kompatibilis, hiába kerestem rá konkrétan erre a típusra. Aztán a barátom javaslatára ezzel a "Driver Genius"-szal sikerült minden hiányzót begyűjteni.
Ezért írtam erről az előző hsz-emben, ha esetleg valakinek hasonló gondja adódna, ezzel a progival szerintem megoldódnak a problémái. -
Kegab
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem kb. 2 hete egy F5V-AP074-es notit, a telepítgetésekkel (xp-re) nekem is gondom volt. Részben sikerült az Asus honlapjáról, a többit viszont a "Driver Genius" oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest