- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #7685 üzenetére
Megoldódott!
-
(Darkwood)
őstag
Valaki szedett már szét Asus X51R típusú notebook-ot? Arra lennék kíváncsi, hogy a bios pontosan hol van?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Kicsirics77 #7677 üzenetére
Végülis akkor más lehetőségem nincs csak ez?
-
(Darkwood)
őstag
Üdvözletem!
Adott egy Asus X51R notebook. Az a problémám, hogyha bekapcsolom ezt az üzenetet kapom: Hard Drive Locked Enter Password. A bios-ba belépni esélyem sincs.
Miután kiveszem a HDD-t és utána akarok belépni a bios-ba, akkor is jelszót kér! Ennél is úgy kell kisütni a bios-t, mint a PC-nél vagy esetleg van más lehetőségem? Nem értem ezt a jelszós dolgot, mert nem lett neki megadva semmi és mégis kéri!Válaszokat előre is köszönöm!
(Darkwood)
-
(Darkwood)
őstag
Esetleg, ha valakit érdekel egy Asus notebook: [link]
-
(Darkwood)
őstag
Ma egy érdekes jelenséggel találkoztam: Ha egy "m" betű nyomtam, akkor nullát írt, ha "u"-t, akkor 4-est, meg még sok hülyeséget csinált. Nem tudtam neki mit csinálni, ezért újraraktam a system-et (egyébként is kellett már) és meggyógyult. Mi lehetett a baj?
-
(Darkwood)
őstag
Bocs az off-ért!
Valaki esetleg érdekel egy Asus S96s-4 gamer notebook? -
-
(Darkwood)
őstag
Ha valaki egy Asus X51R-AP041-es laptop-ot vesz, akkor ne lepődjön meg, ha nem tudja felteni a hangot, mert nem mindegy, hogy a drivereket milyen sorrendben rakjuk fel!
1; UAA bus,
2; Modem,
3; Hd audio driver,
4; Video driver.
Remélem valakinek tudtam segíteni! -
(Darkwood)
őstag
Ave Fórumtársak!
Szombaton veszek egy Asus S96S-4 szériájú laptop-ot.
Paraméterei:
Intel Centrino2Duo T7700 (2.4GHz, 800 MHz FSB)
Memória: 4096 MB DDR2
Bővítés: Robson Turbo Memory
Kijelző: 15.4 coll WXGA TFT LCD 1280 x 800 pixel felbontás
Video vezérlő: GeForce GF 8600M 256/1024MB
250 GB S-ATA merevlemez, DVD-Supermulti optikai meghajtó.Valakinek van esetleg egy ugyanilyen laptop-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest