Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
ASUS A6Km Q116 - ebben a HTTC csoda van v. már másik DVD irót raktak bele?
-
kovari
tag
Sziasztok! Van nekem egy a 6000 km es notim és nemtudom de tulmelegszik a procija 63 fokot mutat,de ahogy bekapcsolom 45 röl indul,szerintetek ennél a tipusnál ez normállis? Egyébként semmi8 juelét nem adja hogy valami gondlenne vele.
-
kp78
addikt
válasz Victor-y #687 üzenetére
Én Infineon-t vettem a Nanya mellé, teljesen jól működnek.
Ebben a listában előtte megnéztem (köszönet érte Zaniknak ), és benne is volt, amit vettem. [link]
Persze ez az én/mi chipset-ünkhöz valókat írja, de talán a tiédhez is van ilyen lista.
[Szerkesztve]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Victor-y
aktív tag
hali,
van egy ASUS A6vm notim gyárilag 1db 512/533 DDR2 Nanya RAM-mal.
Mit ajánlotok, ez mellé egy ugyanilyen Hynixet, vagy Samsungot vegyek?
Köszi!
Üdv''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''
-
Asuras
csendes tag
hali!
Na megrendeltem a lapt-top-ot az usanotebooknál, és izgatottan várom a szerdai érkezést.
A kiválasztott típus a6m q091, 3400+ 1giga 667Mhz, 100giga.
Remélem jó és hibátlan lesz, mert ha nem akkor tudom, hogy megszívtam. -
hzcs
senior tag
Utánanéztem, a dwwin.exe a doctor watson. Nekem akkor csinált ilyet, amikor nem új acpi volt a gépen. Azt javaslom, hogy az asusos progikat (minden ami a laptophoz való) szedd le, és telepítsd újra az összes meghajtóprogramot az asustreiber.de oldalon találhatóval. acpi, wlan, bluetooth, wireless console, stb.
Ha ezek sem segítenek, akkor megérne egy win telepítést a dolog,
A lan-os internet tuti nem zavar be, én is szoktam használni. -
Asuras
csendes tag
hali!
Holnap szeretném megrendelni az asus a6m q091 lap-topot, és van egy olyan változat, amelyikhez nem járnak software-ek! Van egy olyan amihez járnak és van ott egy olyan, hogy power4 gear+! Tudom, hogy ez a funkció mit tud, csak az a kérdés, hogy ha ezt nem veszem meg akkor nem tudom, majd használni ezt a funkciót? Mert ez egy lényeges kérdés lenne!
Válaszaitokat előre köszönöm! -
air
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam a cégtől egy Asus bb. AS62J945PM2 notebookot. Feltelepítettem minden drivert. Egy SoundMAX zajkeltő van benne, de a CD-n nincs fent a SoundMAX mixer progija. Aminek kis kék négyzetben fehér háromszög az ikonja, az óra mellett. Az asztali gépem driverében benne volt, de ebben nincs. Fel lehet tenni ezt valahogyan, valahonnan utólag?? A neten csak régebbi drivereket találtam mint amik a cd-n vannak...Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
scapegt
őstag
de igen, Intel Pro/Wireless 2200 BG. minden drivert felraktam rendesen, ráadásul mindből újat, a legfrissebbet. Mégis amint engedélyezem a wlant kilöki a hcontrol-t eddig nem volna nagy gond mert a routeremet javították, de holnap elvileg visszakapom...és elég idegesítő lesz így...nem értem régebben miért műxött rendesen...lehet bekavar a vezetékes net? (rj45-tel vagyok rákötve egy asztalira és azon keresztül van netem)
-
scapegt
őstag
ja igen lenne itt még egy probléma...wlan van a notimban és ha engedélyezem, azonnal kilöki a hcontrol.exe-t. előjön egy hibaüzenet hogy a hcontrol.exe hibát észlelt ezért leáll. Miért?? Minden féle driverrel próbáltam már, nem értem mi lehet a gond. eleinte jó volt, de már hetek óta sz@rakodik. Néztem a folyamatoknál, amint engedélyezem a wlant, elindul egy dwwin.exe nevű alkalmazás (utánanéztem, dr watsonka...) és amint az megjelenik a hcontrol.exe bezáródik. Gondolom ti Asusosok tudjátok mi az nem kell magyarázni és nekem szükségem lenne rá. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a gond?
-
scapegt
őstag
válasz SunBreeze #669 üzenetére
nem tudom mikor jön elő így nem tudom lefényképezni annyi memóriakártyám nincs hogy folyamatosan pillanatképeket csináljak viszont már más is látta olyasmihez tudnám még hasonlítani amikor pl a régi win plug and play eszközöket keresett és villant egyet a képernyő..na ez is hasonló csak egy vízszintes csíkban teszi csak ami kb fél centi vékony...vagy vm olyasmi. másképp nem tudom elmagyarázni. esetleg képlopóval videot venni a gépen de hát egész nap az sem mehet kicsi a winyó
meg fogom kérdezni az NSE-t mert idegesít a dolog, pláne az az akksis probléma... igaz azt kb havonta 2x produkálja (minden nap megy a gép, van hogy többször is ki/be van kapcsolva) -
hzcs
senior tag
Valaki említette, hogy a core vagy a core2duo procinál nem lehet lejjebbvenni a feszkót. Most volt nálam egy toshiba a110, annál lehetett.T2250 a proci.
-
SunBreeze
aktív tag
úgy gondoltam hogy fényképezőgéppel lehett volna.. :S és véletlen szerűen jön elő vagy tudod hogy mikor fog előjönni?
már csak amiatt is jó lett volna lefényképezni, hogy megmutasd a szervíznek...
[Szerkesztve]...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
scapegt
őstag
válasz SunBreeze #663 üzenetére
nem tudok képet csinálni róla mivel az egy pillanat műve
igen garis de nem akarom hónapokig nélkülözni a notit mivel azon dolgozom ...gondolom szarakodnak rajta egy darabig...amúgy a gari tényleg úgy megy hogy felhívom az asust hogy szar a noti, ők eljönnek érte, elviszik és visszahozzák? vagy ez csak kamu? mert nekem nagyon olyan szagú... -
Cs_Laci
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet ASUS-hoz magyar vagy angol billentyűzetet venni?
Tegnap vettem a gépet Francia billentyűzettel és hát ettől inkább szabadulnék.. -
scapegt
őstag
Sziasztok
Van egy tavaly júliusban vásárolt Asus A3AC-5099 típusú notebookom. Néha a következőt produkálja: bekapcsolom, nem reagál, többszöri próbálkozásra sem. Rádugom a tápot, magától bekapcsol, anélkül hogy benyomnám a gombját. Aztán egyszer gondoltam lehúzom róla a tápot és megnézem hány %-on áll az akksija...hát 60%-ig volt töltve...csak akkor nem értem miért nem kapcsolt be?? Más tapasztalt már ilyet?
van még gondom...a kijelző képe néha megtörik..vagyis ez inkább gyakori. A kép egy vízszintes csíkban összetörik, sajnos másképp nem tudok fogalmazni. Akármilyen friss drivert raktam rá, csinálta. Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat! -
-
Almos
aktív tag
-
Kicker
őstag
üdv mindenki, nos miután visszakaptam a gépem, melyet az NSE szervízelt, most azon töröm a fejem, hogy újrarakom az XP-t, a kérdés:
jó-e sima XP SP2-es a notihoz, valamint a notihoz kapott Utilities cd, hogy mindent be tudjak állítani, vagy ez elég nehéz feladat?Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
sazabi
aktív tag
-
Kicker
őstag
Nem tudom milyen drivert rakjak fel? ATI 9100 IGP, de mint említettem, nem fut a fifa 07.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
Az előbbi hsz-ben írtam a friss NSE kft tapasztalataim, és nekem leszámítva azt hogy emailekre nem nagyon reagálnak, jó tapasztalatom van, kevesebb mint egy hónap alatt meg volt a dolog....
1. gondom van eddig, a fifa07 nem akar elindulni... azt írja ki, hogy hardevers támogatás kell, valami más driver lett rápakolva...
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla,
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Eladó Lenovo Ideapad 5 Pro 16ARH7 16GB/1TB
- HP ZBook 17 G4, 17,3" 4K UHD IPS Kijelző, i7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, P3000 6GB VG
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- Új Asus TUF A15 FHD IPS 144Hz Nano Ryzen5 7535HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB W11 2év Garancia
- Dobozos Asus ROG Zephyrus M16 (2022) // i9-12900H, RTX 3060, 16Gb, 1Tb, 16" QHD+ 165Hz IPS //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest