Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
most láttam meg (majd egy év után) hogy van FireWire a gépen...
ez mire jó? dv kameráról lehet digitalizálni? már csak egy kábel kéne, mert az otthoni géhez másmilyen kábel van...
tudtok valami jó kis digitalizáló progit?
[Szerkesztve]...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
SunBreeze
aktív tag
ugyan ezt csinálja a NHC is. és én ezt használom.
tegnap feltettem az említett progit, és csak annyi tetszett benne hogy van ilyen prezentálásos funkció, így egy gombnyomásra át tom állítani ha tv-re akarom kötni, de össz vissz ennyi....a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
Herbali
tag
A super performance beállításban a processzor mindíg a maximális órajelen fut. A high performance-ban pedig csak akkor ha szükség van rá, egyébként csökkentve.
Nálam ez úgy néz ki, hogy:
High performance: 800 MHz vagy ha kell akkor 1800MHz
Szuper performance: állandó 1800 MHz
(Sempron 3400+) -
MODERÁTOR
Sziasztok! Énis beléptem az Asus Notebook tulajdonosok hosszú sorába. (vagy legalábbis beálltam). Kérdés a Matshasisa DVD - Ram az más mint a TSST (nem lesz vele gond?) meg kérdésem lenne amég a power4gear progirol is. Letöltöttem egy srácc által finomított verziót. (lényegéneb ua most nemszámít). Kérdés miben más a High Perf. és a Super Perf. ? (néztem ua.) és hogy hogy állítja a fényerőt ac módban? (használok linuxot és megjegyzi az induláskor aktív fényerőt szóval ha váltok nem rakja 100% ra hanem azt tartja meg).
köszi! sziasztok (jah asus f2f a gép )"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
bnss
veterán
Tudom, hogy Google talál sok mindent, kerestem is, de mindig kiakad, h régi a BIOS...
Azért írtam, h esetéleg vki feltölti ami driver lemezen van!
Villámos törénet ismerős, nekem asztali gépet vitte el, a biztosító fizetett és vettem egy notebookot, az asztali meg üzemel ismét!"Ép hardverben ép szoftver..."
-
SunBreeze
aktív tag
nekem is ugyan így volt, hogy töredezettséget akartam csinálni, nem engedte mert scen diszket nem futattam le, beállította hogy lefusson, és majd újraindítás után megcsinálja, de nem csinálta, oszt leszartam, majd 1-2 hét múlva fatal error volt és összeomlott a xp el se indult sehogy
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
hzcs
senior tag
válasz SunBreeze #236 üzenetére
nekem fujitsu van, de az oldalán nincs semmi.
Tegnap haveréknál kinyomtam a gépet, hazajöttem, és nem indult el a win, kékképernyő, hogy vmi /system/.... fájlt nem talál, vagy nem tudja írni. Restart, ugyanez, csökkentett mód, és mondom lefényképezem. Csökkentettben egyszerre restart volt, utána elindult normálon, nem sikerült lefényképezni a hibát.
Ez a hdsentinel bitről bitre tesztel? -
Zanik
addikt
Tegnap el kezdtem nézni egy DVD-t a notin és kb. 5 perc után a Power4Gear+ teljesen önállóan átkapcsolt DVD movie üzemmódra! Hát kicsit meglepődtem.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
hzcs
senior tag
Van valami jó vinyótesztelő progitok? Az az érzésem, hogy az enyém kezd elszállni.
-
kovipetii
csendes tag
válasz SunBreeze #231 üzenetére
Nem. De inkáb le sza...om a garanciát mondjuk egy dvd vagy ram hibánál minthogy összebarmolják össze gányolják és ne tudjak dolgozni (márha munkára és nem vagira vagy játékra használja a figura) a gépet.
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect
-
kp78
addikt
Az én biztosításom 150.000.-ig fizet alapból, ezért kell azt a pici plusszt ráfizetnem.
Egy év múlva meg módosítom a kötvényt, mikor már nem ér annyit a gépem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Imy
veterán
Az aksiknak az a jo, ha feltöltö állapotban vannak!
Ha mindig rá van rakva, akkor mindig fullon lesz...Ha kiveszed, akkor az önkisüléstöl lassan kisül....
Amugy Nekem mindegy, ki hogyan tárolja, egy aksi nem sok pénz bele, illetve egy áramszünetkor ha bent van, nagy boszuságtol ovhat meg! Nem tesz jot pl a vinyonak sem, ha csak elmegy az áram....
Az Én notim pl. billegne az aksi nélkül...
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Vki adna nekem a Asus PC Probe-ot? A driver&utility lemezen nem találom, vagy jól el van dugva!
kovipetii: nincs tapasztalatom velük, de ez nem is a megfelelő topic... Kereső!
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kovipetii
csendes tag
Szóval a cimbim őket ajálja.[link] Valaki hallot róluk valamit?
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect
-
kp78
addikt
Nem akarok tippeket adni, de lakásbiztosításotokra nem lehetne vhogy ráhúzni??
Mondjuk áramingadozás volt, és attól szállt el.
Én most költöztem új lakásba, és amikor a biztosítást kötöttem ingóságra, direkt rákérdeztem ilyen esetekre. Nekem azt mondták, hogy simán lehet fordulni a biztosítóhoz ilyennel.
Aztán hogy gyakorlatban mennyire lennének korrektek, azt nem tudom.
Mondjuk én bele is vetettem a kötvénybe (szériaszámmal, mindennel) a notimat, így remélhetőleg, ha nekem ilyen lesz, azt a biztosító nem fogja elutasítani. (pár száz forintot jelent a féléves díjban)„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz SunBreeze #198 üzenetére
Én nem találom ezt a progit a gyári cd-k egyikén sem
Melyiken kellene rajta lenni? Nem lehet letölteni vhonnan?
Más: a tegnapi ''milyen sorrendben csatlakoztassuk a töltőt'' vita után, - amit aztán Imy végül megoldott - elolvastam a használati utasítás azon oldalait is, amiknek eddig úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tudnak mondani. A töltő csatlakozás nálam is szó szerint így van leírva.
Az akku élettartamára vonatkozóan a könyv azt írja nálam, hogy ha ''minden nap egyszer teljesen lemeríti és feltölti az akkut, akkor körülbelül egy év lesz az élettartama''.
(nem véletlenül van csak 1 év rájuk)
Na én amióta megvettem tényleg minden nap egyszer lemerítettem (használtam akkuról) majd mikor ''sikított'' feltöltöttem. De mivel legtöbbször úgyis otthon használom, én bizony kivettem az akksit (nem 100%-os feltöltöttséggel, mert állítólag úgy sem jó tárolni, kb.40-50%-osan), és nem merítem/töltöm feleslegesen. Végülis van még 2 tappancs az akku síkjában, így akku nélkül is fel tud feküdni, csak arra kell figyelni, hogy most könnyebben ''hanyatt lehet lökni'', mivel az akksi súlya nem húzza.
Szóval nem tudom más hogy van ezzel, de én igenis feleslegesnek tartom az akksi notiban létét, ha úgyis hálózatról megy. Persze egy áramszünet tud kellemetlen lenni, de ha tudom, hogy el fogok esni, leülök előtte„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SunBreeze
aktív tag
nekem volt hogy az ad-awer vagy mi nem írta ki hogy mit blokkol, így amikor telepítettem a msn-t akkor hibát írt ki hogy nem tudja befejezni a telepítést és hogy visszaállítja magát... teljesen kétségbe voltam esve hogy nem lesz msn-em ... de rájöttem hogy az a program volt a ludas, meg volt hogy a nod32 nem volt frissítve és bizonyos új programokat nem engedett futni...
nah hát le kell ellenőrzini...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
Maffya1
csendes tag
[link]
[Szerkesztve]ASUS forever!!!
-
bnss
veterán
Ha mód van rá, akkor kerüld el a SiS csipszeteket...
Maffya1: nem tapasztaltam ilyen hibát... Win újrahúzás volt már?
DjKoxi: nem tartom valszínűnek, h az a kis webcam tudna vmi ''extra'' szolgáltatást nyújtani! Amúgy ha nincs semmi a gyári driver leemzen hozzá, akkor nagy valószínűséggel máshol sincs!
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
DjKoxi
senior tag
Üdv!
Q035 webkamerájához nem lehet valamilyen drivert feltenni ami több szolgáltatást ad mint a gyári? Gondolok itt fényerő állításra, digit zoom-ra, felbontás állítás stb. -
beran
tag
Sziasztok.lenne egy kérdésem mégpedig erről a gépről:ASUS A6KM Q157,mivel nemtaláltam teszteket róla ezért várom az infókat.Elsősorba arra lennék kiváncsi hogy ez a SiS M760GX chipset mien teljesitménnyel bír és mennyire fogja vissza a gépet,márha visszafogja.Ha van vkinek tesztje vagy netán ilyen gépe és tud infoval szolgálni, jelezze,thx.
-
Maffya1
csendes tag
Inditáskor elöugrik a windows ablaka: hogy a következő...hibát találta,ezért leáll..blablabla.
a hiba okozója Hcontrol.exe
Ami nagyjából anyiban nyilvánúl meg hogy nem tudod a hangerőt,a fényerőt,és elég sok billentyüt használni.Általában amik a Fn+ ''társosított '' billentyűk.
Sok kémprogram és virusirtó is karanténba helyezi a Hcontrol.exe-t.
De keress rá a googlee-ban .elég sok külföldi fórumon is beszélnek a hibájáról.ASUS forever!!!
-
Maffya1
csendes tag
''Hcontrol'' hibáról dudtok valamit?
Volt már valakinek?ASUS forever!!!
-
SunBreeze
aktív tag
igen
win újrahúzása után ugyan úgy jelentkezik. nem csak firefoxban hanem explorerben is és ugyan azon a helyen (kipróbáltam úgy hogy egymásra nyittam a explorert és a firefoxot, ugyan ott tört) szóval tiszta gáz.. ja és ekkor mikor ez jelentkezik akkor 100-on megy a processzor, tök lassú az egész ...
[Szerkesztve]...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
bnss
veterán
válasz SunBreeze #194 üzenetére
'' A 3év garanciával árusított termékekre a DELL márkaszervíz 1 év jótálást és +2 év teljes körû alkatrész garanciát (hiba esetén önnek csak a szervíz
munkadíját kell megtérítenie) biztosít. Minden termék akkumulátorára max.12 hónap jótállás vonatkozik, függetlenül annak teljes garanciális idejétõl.''"Ép hardverben ép szoftver..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla,
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás s
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- Új Asus TUF A15 FHD IPS 144Hz Nano Ryzen5 7535HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB W11 2év Garancia
- Dobozos Asus ROG Zephyrus M16 (2022) // i9-12900H, RTX 3060, 16Gb, 1Tb, 16" QHD+ 165Hz IPS //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest