Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz1019 #11198 üzenetére
megéri, és azért játékra sem utolsó a t6670 - gt320m párosítás!
-
válasz
csabesz123 #11197 üzenetére
oprendszer? a c'n'q a proci energiagazdálkodásáért felel, ha nincs igénybevétel, akkor leveszi az órajelet, így kevesebb fogyasztás, jobb akkumulátoros üzemidő, nincs akkora melegedés...stb! xp alá kell, vista és win 7 alapban tartalmazza!
a dco csak specifikus játékok/alkalmazások esetén szükséges! -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van itt valakinek ASUS K50ID-SX069D laptop-ja?
Mik a tapasztalatok vele? Megéri a pénzét? Netezés mellett játékra is használnám. -
csabesz123
csendes tag
Hali!
K50AF-re miket érdemes feltenni a procihoz ezek közül:
AMD Cool'n'Quiet SoftwareAMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4
Esetleg feltehetem mindkettőt?
Előre is köszi a választ! -
nemzavarsz
csendes tag
válasz
Lacika2332 #11191 üzenetére
kérdezd meg őket
asusszerviz@hrp.hu -
Imi Ati
csendes tag
válasz
Lacika2332 #11191 üzenetére
http://asusalkatresz.hu/notebook
Ezen a linken Asus alkatrészek mindenkinek!! nem olcsó, de gyári
-
Lacika2332
csendes tag
Sziasztok.
Asus notebookomnál kicsomagolásnál sikerült eltörni a zsanért fedő műanyagot. Szerintetek kicserélik szervízbe, vagy esetleg ilyet nem lehet valahol venni? -
Rlaci
csendes tag
válasz
csabesz123 #11189 üzenetére
Én XJ52-ben lévő 5470-es kártyához az ATI-tól letöltött legfrissebb Catalyst-ot tettem fel. Jól működik vele.
-
csabesz123
csendes tag
Hi! Videókártyához milyen drivert érdemes feltenni?
A ATI oldaláról a mobilityset vagy az ASUStól a vga drivert (csak ezt elég ritkán frissítik ugye)? -
sagvary
aktív tag
ASUS notikhoz létezik VGA kártya?
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Jatszik valaki cs1.6-al Asus K52JR-en?
-
kp78
addikt
K52JR sípolás (magasfrekvenciás hang) problémámat megírtam a szerviznek (13. ker Véső u 7. tel.: 1/452-4670) rá 10 percre fel is hívott egy férfi, hogy vigyem be, és meg is lehet várni, ha akarom.
Az alaplapon kell a tápnál vmit cserélni.
Egyetlen problémám a BP és köztem lévő 220 km, de közben járok fent, úgyhogy mondtam neki, hogy viszem, előtte jelentkezem, ha mennék.
Szóval akinek ilyen gondja van, az nyugodtan forduljon a megadott címhez.Ilyen gyors, segítőkész szervizt, le a kalappal
-
Turbobacsi
senior tag
Billentyűzet problémám van (M51KR): ha kinyitom a gépet, a bal felső sarokban a billentyűzet "kipattan" a helyéről, felfele kiáll pár mm-t. Ha rátaposok, visszapattan. Tudom ezt házilag javítani? még garis fél évig, érdemes ezt garanciában megoldani? gondolom elvinnék egy időre a gépet...
-
-
MikiASD
tag
sziasztok!
ezzel a notebookkal már tudok pár játékkal játszani?
esetleg tud róla valaki valami tesztet?
Asus K50AB-SX010L
a szervizelése gyorsan megy? -
Lakers
tag
Asus F5R noti szétszedéséhez tudtok jó tanácsot adni? Kicsivaroztam mindent, de a billentyűznétnél valami gáz van, az nem engedi fel a az aljának a tetejét...
-
Imi Ati
csendes tag
-
Imi Ati
csendes tag
Sziasztok!
Asus F5V-AP074-esemvan, és eltörött a jobb oldali zsanér. Hol kapok hozzá, kicserélni, kitudom.
-
manó17
csendes tag
Sziasztok.
Van egy olyan problémám (Asus X51 notebook) hogy amikor bekapcsolom a gépet ez a kép jön be.
KÉPez a hiba azóta van amióta egy usb-t dugtam a géphez, akkor kikapcsolt és bekapcsolásnál ez a kép a jött be.
ilyenkor megnyomom az F1-et vagy F2-t
és kér egy Password- ot
ide beírok akármit 3x
majd F2 és úgy tölt be a gép. valaki tudja mi lehet a baj?
-
heaven
tag
válasz
nemzavarsz #11163 üzenetére
Szétszedtem, megnéztem a Wifi csatlakozást, jól volt rajta, nem ez a gond...
-
steelsec
aktív tag
Hello
Nekem is K52 jr-em van de Win 7 ultimate 64 bit és semmi gond nincs vele ilyen szempontból.m0rd0k: Én is néztem és lehet, hogy hibát követtem el h az 5470 es videokarisat vettem meg nem ezt. Nem tudom mennyivel másabb. De ezzel megvagyok elégedve de lehet, hogy az egyes játékokban jobban teljesíthet.
-
heaven
tag
válasz
nemzavarsz #11156 üzenetére
Garancia vesztés nélkül szét lehet szedni megnézni azt a csatlakozót?
-
kp78
addikt
Továbbra is gondom a következő, win7 topicban semmi válasz nem jött.
Laptopon (asus k52jr) a win7 prof néha gondol egyet, és összekeveri az asztalon szépen szétrakott parancsikonjaimat egymás mellé bal oldalra
Semmi hibaüzenet, vagy egyéb nem történik, kikapcsolom, majd másnap bal oldalra pakolt ikonok fogadnak.
Vkinek van ötlete esetleg, vagy tapasztalt ilyet? -
heaven
tag
Van itt egy vadiúj K50IJ problémám van a Wlan-al.
A Routertől 2 szobányira nem akar működni, csak a router közvetlen közelében.
Más laptop jól megy, illetve próbáltam egy USB Wlan adapterral is, semmi gond.
Windows 7 és Windows XP alatt is ugyanez a probléma, az ASUS honlapjáról töltöttem le a drivereket és mégis nagyon gyengén veszi a jeleket -
Rlaci
csendes tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a K és az X sorozat között?
Ugyanazokat a típusjelöléseket találom X52 és K52 kezdettel és ráadásul a belső és külső is megegyezik. Csak az első betűben van eltérés -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen noti vásárlását tervezem,valakinek vélemény róla? jó e a vga benne,proci ilyesmi? Mert specifikációk jól néznek ki,csak esetleg valami közismert hiba vagy hasonló?
Köszi.
-
trance89
őstag
éppen laptop vásárlás előtt állok de még nem döntöttem el hogy pontosan milyet veszek, ezek között vacilálok:
ASUS K52JK-SX017
- i3 350M, 4 GB DDR3, ATI HD5145 1GB, HDD 500 GB 7200 RPMesetleg
ASUS K52F-SX071
- i3 350M, 4 GB DDR3, Intel HD Graphics(shared memory), HDD 500 GB 7200 RPMcsak ASUS kell , i3 procival, oprendszer nélkül(ezzel nem kis összeget spórolok meg), ezeknél drágább modell nemkell, nem akarok túl sok pénzt rákölteni
szerintetek?
fűsulira kell, nem játszanék rajta max pár régebbi játékot de arra bőven elég a HD5140 is, az Intel HD Graphics pedig többnyire csak netre és filmnézésre jó
de ettől függetlenül mind2 modellről jókat hallani főleg az integrált grafkártyás K52F-ről
bármilyen tanácsot szívesen fogadok, esetleg ha valaki rendelkezik a fent említett 2 modell valamelyikével okvetlen írjon rám hogy feltegyek róluk pár kérdést, nagyon megköszönném -
-
Gila28
csendes tag
válasz
zoo8800 #11144 üzenetére
Nincs nagy gépigénye, de a mostani asus A6M serias gépem nehezen viszi el,
pedig nem olyan rossz kis gép ez, igaz már 4 éves.
Jó lenne ha az új gépnek hűtési problémái nem lennének és az aksi is bírná egy darabig
és persze gyorsabb legyenmivel a mostani gépem 5 perc alatt tölti be a dolgokat :S
-
steelsec
aktív tag
Hello!
Srácok az a helyzet, hogy egy ismerősöm x50v asusát kéne újrahúzni, mivel 2 gb ram van benne egyből win 7 re gondolok de a gép ugye 2007 es lehet hozzá support win7 hez mert nem akarok egy használhatatlan gépet csinálni belőle. -
Narxis
nagyúr
Hali!
Ha pl. a garanciás laptopomban dvd írót kell cserélni mert nem jól működik akkor az mennyi idő és hol csinálják meg? Pesten vagy külföldön?
-
válasz
Predator2 #11129 üzenetére
nézd meg, hogy jelenleg milyen van benne, lehet, hogy 400 mhz-es ddr(1) - jó bele az is -, és próbálj két egyformát venni, bár gyakran mennek együtt az eltérő típusúak is, de néha még az egyformák sem, ezért szigorúan csak próba után vedd meg a kiszemelt modult! a sis chipset csak rontja az esélyeket, különösen háklis memória szempontjából (is)!
-
-
Gila28
csendes tag
Sziasztok!
Régi asus gépemet leszeretném cserélni egy új gépre és a véleményetekre
lennék kíváncsi.Asus K52JC-EX184D ezt a tipust néztem ki.
Számomra az a fontos, hogy gyors legyen és ilyen FM tipusu játékok is gond
nélkül fussanak rajta.
Régi gépet nem tudom érdemes e megcsináltatnom, sokat nem szeretnék rákölteni.
Kéne egy új aksi + töltő és a gép is javításra szorul.Hűtése már nem jó és ha videót
nézek rajta akkor lefagy. Valamikor nagyon felforrósodik.Köszi előre is a segítségeteket.
-
Predator2
addikt
üdv
van egy ASUS A9T notebook-om: [link]512mb-ram van benne ezért sajna nemtudok rá win7-et telepíteni szeretnék ram-ot venni bele
Main Memory DDR 333MHz DRAM, 2x SO-DIMM socket expandable to 1GB
ha jól értem akk 2db SO-DIMM foglalat van benne. ha veszek bele egy ilyen ramot akk menni fog rendesen? [link]Rem tudtok segíteni THX előre is
-
steelsec
aktív tag
válasz
Lacika2332 #11126 üzenetére
Nos, lemértem cod6 ban neten. 1024x768ban low beállítások mellett 60 fps körül mozog. nem egy nagy teljesítmény de élvezhető a játék sebessége.
-
steelsec
aktív tag
válasz
Lacika2332 #11126 üzenetére
Cod 6 nekem nem igazán megy 720p felbontáson 40-70 fps singleben.low grafon. Neten nem tolom.
Itt viszont ittvan, hogy játszható a másik videokarival is high on http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-320M.25099.0.html
Bár nem tom milyen procival tolták.Remélem tudtam segíteni.
És csak egy megjegyzés. A k50 Billjét nem tudtam megszokni haverén.. egyszerüen nekem az túl rideg. a k52 billje meg szigetes de szerintem tökéletesen el van találva. De ez egyéni vélemény lehet h megköveznek érte -
steelsec
aktív tag
válasz
Lacika2332 #11122 üzenetére
én is ezen gondolkoztam pár héttel ezelött de én a k52jr-t válsztottam. Pontosan melyik játékok amik szóbajöhetnek elsősorban mert akkor talán tudok segíteni. Jah és a billentyűzetük is teljesen más élmény szerintem.
-
válasz
Lacika2332 #11122 üzenetére
a gt320m jobb, mint a hd5470, viszont az i3 350m jobb, mint a t6670 - játékra a vga a szűkebb keresztmetszet, ezért nehéz a döntés...
-
Lacika2332
csendes tag
Sziasztok!
A két gép közül melyiket választanátok?
ASUS K50ID-SX069D
ASUS K52JR-SX101D-4G
Végülis arra lennék kiváncsi, melyiken mennek jobban a játékok -
Jonatán
tag
en viszont azt szeretnem kerdezni , hogy valaki tudja-e hogy az Asusnak milyen gamer laptopja jon ki legkozelebb, vagy hol tudnak ilyenrol informalodni?
-
SchDerGrosse
tag
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
donzoli #11117 üzenetére
Szia!
Nekem sincs kapcsrajzom az akku bekötéséről, de azon ugye 10,8-14,4V-ig szokott lenni, és utána egy DC-DC átalakító, de a töltődről 19V jön le. Szerintem nem ez a megoldás.
Többször cseréltem már tápcsatlakozót A6-os alaplapon és előfordult már, hogy a csatlakozó kontakthibája következtében a tápfesszel sorbakötött védődióda elégett (füstölt a gép) vagy más típusokon a szintén sorbakötött biztosítékként funkcionáló 0 ohmos ellenállás, tönkrement, vagy levállt a forrasztása.
Szerintem szedd szét a gépet, és nézd meg, hogy meddig jut el a tápfeszültség, lehet, hogy elég csak szemrevételezni, mert fizikailag is látszik az elváltozás.
Általában a tápcsati közvetlen közelében van a védelem, de mintha láttam volna egy A6-ost a ahol a billentyűzet alá tették, és úgy néztek ki az alkatrészek, mintha ráfolyt volna valamilyen sötét folyadék az alkatrészekre.Sok sikert!
Üdv.
Nz.
-
donzoli
aktív tag
Üdv!
egy furcsa kérdésem / kérésem lenne Asus A6000 tulajoktól
van egy A6000-es lapim és nem jó a hálózati töltő része (vagyis nem megy hálózatról, a töltője jó..)
Azt szeretném megcsinálni, hogy ahová az akku csatlakozik oda szeretnék fixen forrasztani tápot neki.
Itt jön a kérés / kérdés:
ha valaki ki tudnám mérni, hogy milyen feszültségek jönnek ki az akkuból és melyik lábon, az nagyon jó lenne..
vagy ha valakinek van leírása, rajza az akku kivezetéseiről az is teljesen jó lenne..
a netet feltúrtam, de nem találok ilyeta lapi amúgy működik, mert töltött akkuról megy, de alaplapot nem fogok cserélni benne, mert fix helyen szeretném használni..
Köszi előre ha valaki segít..
-
ko9
addikt
Üdv!
Vettem ma egy laptopot (Asus K50AF), és máris elb*sztam...BIOS akartam frissíteni WinFlashel de közben elment az áram, akksi meg még nem volt benne a gépben... Na most a gép bekapcsol, pörgeti is a CD olvasót, de nem jön be kép, meg semmi? Megtudom házilag renoválni?
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv: Ex -
Lacika_91
csendes tag
Üdv.
Nemrégiben vásároltam egy Asus K70IJ laptopot amiben a wifit nem tudom működésre késztetni.Próbáltam már a vista és a win7-et is de mindig ledobja a netről.Már letöltöttem a legújabb drivert is az atheros ar9285 wireless network adapter (802.11n)-hez és így sem jó, kb 10 mp múlva szétkapcsol.Erre szeretnék segítséget kérni, hátha valaki tud rá megoldást!Amit nagyon szépen köszönök előre is!
-
denisse91
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ASUS P50IJ típusú notebook-ot. Win7 van rajta, kiválóan működött, aztán felraktam a drivereket amiket adtak hozzá. Azóta normál módban lefagy az egész, tálcán sem tudok semmit elindítani, START menüben sem, se semmit, asztalon sem, lefagy az egész. Safe módban viszont jól működik. Valaki nem tud segíteni nekem h megoldjam ezt a problémát? -
Ormika
csendes tag
sziasztok!Remélem tud nekem valaki segíteni!Egy asua k50gépem van.A kamerát be tudtam állítani de a mikrofont nem.Van benne egyáltalán,vagy feleslegesen keresem?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Gabóka
tag
Sziasztok!
A minap tulajdonosa lettem egy Asus A52JB notebooknak
Nagyon tetszik a gép külsőre és sebességre is. Szerencsére a sípoló magas frekvenciás hang sem észlelhető az i5-ös procinál, melyről sok típusnál lehet olvasniA kérdésem az lenne, hogy:
-Az akumlátort első alkalommal mennyire töltsem fel?
-Ki kell sütni?
-Ha hálózatról használom az aku akkor is benn maradhat, vagy érdemes olyankor kivenni?Olvasgattam már ebben a témában, de úgy vettem észre mindenki mást mond, szal légyszi adjatok tanácsot. Köszi előre is
-
Bozso68
őstag
A héten szereztem be egy K52JB-SX028D notit. A netet bújva, saját keresésem eredménye.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Pár napja ismerkedem már vele, aztán ma észrevettem egy különös dolgot.
Az Intel I3 350m prociról úgy tudom, hogy 2 magos, viszont a win7 feladatkezelője, és a vezérlőpult rendszerleírása meg 4 magot hoz.
Mi lehet az oka?Köszi
Zsolt -
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
A DVD olvasóval/íróval van gondom, iszonyat lassan olvas be mindent és írni se ír rendesen! Egy játékot több óra mire feltesz, ugy halad a csík mint a csiga, régen gyorsabban ment, nem uj játék! Van olyan is hogy fel se ismeri a DVD-t!
Hallottatok már ilyenről? Szervíz? -
kp78
addikt
válasz
imperial00 #11100 üzenetére
Itt beállítod, hogy ne csináljon semmit a noti, ha lehajtod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest