- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabóka
tag
Sziasztok!
A minap tulajdonosa lettem egy Asus A52JB notebooknak
Nagyon tetszik a gép külsőre és sebességre is. Szerencsére a sípoló magas frekvenciás hang sem észlelhető az i5-ös procinál, melyről sok típusnál lehet olvasniA kérdésem az lenne, hogy:
-Az akumlátort első alkalommal mennyire töltsem fel?
-Ki kell sütni?
-Ha hálózatról használom az aku akkor is benn maradhat, vagy érdemes olyankor kivenni?Olvasgattam már ebben a témában, de úgy vettem észre mindenki mást mond, szal légyszi adjatok tanácsot. Köszi előre is
-
Gabóka
tag
Én úgy tudom többen fordultak már szervízhez ezzel kapcsolatban, de igazán magyarázatot nem tudtak adni a dologra. (Angol fórumok is foglalkoznak a témával.)
Egy időben azt is lehetett hallani, h egy BIOS frissítés majd megoldja a dolgot és dolgoznak rajt, de azóta semmi. (Legalábbis én nem találtam róla információt)
Ha dobsz nekik egy mailt vagy felhívod őket légyszi írd majd le mit mondtak a dologra -
Gabóka
tag
Hi all!
Akinek i3-as vagy i5-ös procival szerelt Asus notebookja van tapasztal magasfrekvenciás hangot? Mert pár helyen olvasgattam, és páran írták.
-
Gabóka
tag
Hi all!
K52JR tulajok sípoló hangot nem tapasztaltok? Mert régebben sok helyen írták, h az új i-s processzoroknak érdekes hangja van. Van aki azt mondja kicsit lehet hallani, van aki meg azt, h egyáltalán nem. Ti hogy vagytok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest