- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Asus K42JV notim van. A kérdésem az lenne hogy az nvidia vga-t(gt335m) működésre tudom e bírni valahogy XP alatt? Nvidia honlapról leszedett driverek nem akarnak felmenni. Köszi a helpet.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Csapi007 #11433 üzenetére
Csak érdeklődtem. GPUZ szerint be van kapcsolva a GT335M-is? KÉP róla. Elvileg totál offon kéne lennie nem? Nvidia vezérlőpultban az alapértelmezett kártya az Intel. Másik dolog. Intel driverében beállítom a színeket, fényerőt stb. számomra tetszően, de ha ujraindítom a gépet/elindítok egy teljes képernyős alkalmazást, akkor elveszti a beállításokat. A csúszkák nem mennek vissza az alap helyükre, hanem ott maradnak ahova állítottam őket, mégis az alap beállításokat érvényesíti, amíg meg nem mozdítom egy picit valamelyiket.
-
ZEN1TH
őstag
A router beállítási hibát nem zárja ki hogy másik laptoppal 20Mbit a sebesség? Dlink di524 a routerem. Beállításai pedig: txrate - 54Mbit, wireless mode - mixed, channel - 13, security - WPA_PSK, encryption - AES. Notin nem tudom mit lehetne állítani amivel korlátozná a sebességet, esetleg valamilyen qos, de ha korlátozva lenne akkor gondolom utp-n keresztül is 10Mbit lenne, ehelyett ott megvan a 30Mbit (ennyit tud a netem max). Firmwaret midjárt megnézem, ez valszeg régi.
-
ZEN1TH
őstag
Sajnos nem segített a problémán
Zanik: Nagyon klafa a noti. Anyagminőség is tetszik, főleg a belseje. Baró ez a recézett barna plasztik, egyszerű és letisztult. Ami zavar az a káva, ugyebár tükrös lakkfekete ami előszeretettel gyűjti a port és az újjlenyomatokat, bár manapság kevés az olyan noti aminek nem ilyen a kávája. Elég tükrös a kijelző, most pl ablak mögött ülök a notival, fényerő minimumon, de nem olyan zavaró számomra. Max fényerőn majdnem tökéletes. Akkúidőről még nem sokat tudok mondani hiszen nagyon friss még az aksija, szal gondolom nem ad teljeskörű infót ha most leírom mennyit bírt eddig. Amúgy alacsony fényerővel wifivel, néha letöltéssel, kis 720p videóval bőven megvan a két óra. Ami zavaró a notiban mint írtam az ujjlenyomat gyűjtés, illetve hogy csak 1 jack van rajra, ebből az utóbbit megoldom majd egy usb-s hangkarival, a legelsőt pedig el lehet viselni. Eddig nem bántam meg hohy ilyen vettem, sőt. Szerintem az árkategóriájában a legjobb vétel. Problémám pedig csak a wifivel volt/van, mert valamiért nem tudja a megfelelő sávszélt, ami a g-s routerem esetében kb 20Mbit körül van, ehelyett csak 10-et kapok. Egyelőre várom a megoldást
Szal jó kis gép, erősen ajánlom ha könnyen hordozható de erősebb gépet szeretnél egy átlagos notebooknál.
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Vettem pár napja egy Asus K42JV-VX050D-t. Nagyon tetszik, minden jó kivéve egy dolgot. Wifin valamiért mindössze 10Mbit-et enged át. Atheros AR9285-ös a wifije. Próbáltam a win7-es driverrel amit alapbol telepített, a kapott Asus dvd-ről is telepítettem, illetve netről is szedtem le hozzá drivert de mindegyikkel csak 10Mbit ment át. A WLAN-om g-s, de bnőm notebookja simán húzza a 20Mbit-et. Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget.
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Jatszik valaki cs1.6-al Asus K52JR-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged