Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Mit jelent a power 4 gearban a min processor state meg a max processor state?
-
steelsec
aktív tag
Hello!
A mai délelött folyamán egy kereskedő a kínálatába 160k körüli áron tette fel az Asus k52jr-116d notebookot. Ezt én dél körül észleltem hogy a helyi bolt is ekörül adja. Gondoltam felhívom őket h mi a helyzet és ha tényleg igaz akkor kérek egy kis plusz szüleimtől és emg is veszem. Azt mondták a telefonba h most ennyi de nem tudni meddig. Mire visszahívtam őket mert lebeszéltem a szülőkkel addigra már nem is volt elérhető iylen áron hanem 204k ért. ez kcisit húzós volt. Nézelődtem a vebsokok oldalán, árgép, olcsobat.hu segítségével és nem 1 boltnál szintén ezen az áron volt mire körbe telefonáltam szintén ne mtudnk ezt az árat adni hanem a 204k-t ajánlotta mindegyik. Tehát aki ma korán kelt az aranyat lelt mivel ezért a gépért ez jó ár. Az emelt viszont drága... -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. A napokban vettem egy Asus K52F notebookot. Érdeklődnék, sikerült e valakinek feltenni az Express Gatet, egyáltalán melyik való rá, és lehet e. Mert az Asus honlapon és a manualban nem említik, de a webshopokban ExpressGate2-ről beszélnek, és a gép gyárilag 2 partícióra volt osztva, az egyiket ExpressGate-nek hívják. Valami ötlet, tipp?
-
sanzik
senior tag
hali!
K52JK noti i3 330 procival állandó 100 rpm-es cpu fan speed-el üzemel egész addig amíg a proci 90 celsius fokot el nem éri. Akkor beindul a venti,de csak pár másodpercre amíg visszahűt.
Ez normális érték és meg lehet változtatni valahol ezt a ventilátor fordulatszámot mert igy marha meleg az egész cucc... ?
-
törölt tag
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Ment Pm.

-
semetka
őstag
Tudtok nekem segíteni abban hogy hol tudok az asus programokról infót szerezni?
Egy csomó progit nem tudom mire jó. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Van nálam egy Asus netbook (Eee PC 900-as), amin a jelenlegi operációs rendszer nem működik (Windows XP Home). Erre kéne rávarázsolnom egy újat, de több kérdés is felmerült bennem. Van-e a gépen olyan rejtett partívió, amiről vissza tudom állítani az eredeti op.rendszert (olyat találtam a biosban, hogy "OS Installation Start, illetve Finished, de akármire állítom, nem történik semmi). Feltételezem, ha nincs rajta rejtett partíció, akkor pendriveról kell majd telepítenem, amihez mintha a PH-n lenne is egy jó leírás, de ekkor még mindig van kérdés ezzel kapcsolatban.
A gép alján van egy kód, amivel a windows-t tudom aktiválni. Ehhez gondolom OEM-es telepítő kéne. Számít, hogy az adott telepítő SP1-es, SP2-es, vagy SP3-as? Mármint el fogja fogadni azt a kódot, ami a gép alján van?Bocs a sok kérdésért, de ilyet még nem volt szerencsém csinálni... szóval minden segítséget szívesen fogadok.
Köszönök minden hozzászólást előre is.
-
törölt tag
Sziasztok. A gyermekem eltörte a K-52jr notim egyik gombjának a müanyag tartóját (Hinge)
Nem tudjátok hol lehetne venni egy javító készletet,mert nem akarnék komplett billentyűzetet venni 15k-ért. 
-
legiaap
félisten
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Hát most már két éves lesz.
Azt hiszem, akkor le kéne kapnom valamikor a hátulját és kifújatni a port. -
nemzavarsz
csendes tag
válasz
legiaap
üzenetére
Gondolom a ventillátor szoftveres szabályzásával.
De ha a levegő áramlásását akadályozza a összegyűlt kosz, akkor nem hűtés hangolgatása a megoldás, hanem a koszt el kell távolítani, a hűtés hatásfokát javítani kell. Annál is inkább, mert tönkre is mehet tőle a noti, különösen ilyen időben. Mennyi idős a gép, mikor volt legutóbb alaposan kitisztítva? -
legiaap
félisten
válasz
nemzavarsz
üzenetére
De amiket bekarikáztam azok mire valók?
Nem igen értek hozzá.
-
legiaap
félisten
Háló!
Olyan bajom van, hogy a notim túlságosan is melegszik és nagyon hangos. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Most viszont lenne egy öltetem, csak előtte megkérdezlek titeket mit vélekedtek róla:
Találtam egy ilyet a gépemen: [link]
Mi lenne ha ott állítanék valamit, ahol karikáztam. Akkor talán megszűnne a gondom?Ja és Asus X50Z notim van windows 7 professional 32 bit-el.
-
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Szia!
Megkaptam, köszönöm! Tökéletesem működik az átírt driver!!!!!!
Nemzavarsz mester profi munkát végeztél!!!
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget, nélküled nem sikerült volna!Ferrero: Én is félreértettem a hozzászólásod!

-
semetka
őstag
Az új notin van egy érdekes észrevételem. Felraktuk a cod2-őt kíváncsiságból és minden maxon 25-30 fpssel ment. Ennél azért többet mértek a tesztekben. Ezt mi okozhatja?
Ati driver? Amit kaptam cd-t hozzá arról raktam fel az ati drivert. -
enroy
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy K50IJ-t amin Freedos van :S de windowst akarok rátenni.
Indulás után egyből a dos jelenik meg, ahol lehet 3 lépés közül választani.
Boot menü sehol és a BIOSba sem tudok belépni:S se esc sem F2
Ha tud vaki segítsen PLS! legalább a biosba belépni
Köszi -
semetka
őstag
Most vettem egy k52jr-es notit és érdekelne a gyári cd-ről ti mit szoktatok felrakni.
Nem ismerem az Asus progikat így mindent felraktam ami a cd-n volt. Baj nem lehet
-
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Szia!
Köszönöm! Gondolom akkor user error esetével állunk szemben.

(#10771) Ferrero:
-nél azért többet is segíthetnél! Ha nem mondod, hogy mi a hiba, sosem fogom megtanulni. -
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Sajnos nem jó még mindig.

A windows most már leáll, hotfix sem kellett, azt írta, a telepíteni kívántnál frissebb van a gépen. (gondolom mert közben felment az sp3 és egyéb frissítések)
De a kamera képe továbbra is fordítva látható.
Itt az eszköz azonosítója, ez alapján kerestem:

Ez alapján az Azurewave USB2.0 Camera Driver, de telepítés és újraindulás után ezt írja a windows.
Egyszerűen nem értem a dolgot.
-
válasz
nemzavarsz
üzenetére
A jó drivert raktam fel, előtte megnéztem, melyik típusú kamera van a gépben, a kód alapján választottam drivert. A bios frissítésen épp most vagyok túl, gyors leszedem a hotfixet, és meg is nézem, leáll e a driver felrakása után a windows. Az eredménnyel jelentkezem.

-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
solfilo
üzenetére
Szia!
A gépedhez 3 féle kamera driver is van az Asus oldalán, valószínűleg nem a megfelelőt tetted fel. Az eszközkezelőben nézd meg, hogy a kamerának mi a hardvareazonosítója és az ahhoz tartozó drivert töltsd le, és telepítsd fel.
Az XP valószínűleg ezután nem fog leállni teljesen. Ez az XP hiányossága, egy ide tartozó hotfix, vagy az SP3 általában megoldja, esetleg BIOS frissítés is kell hozzá.
A hotfixet megtalálod a K50AB/Utilities -ben, Microsoft KB909667 HotFix for Windows XP.
Szólj, ha valami nem megy.
NZ.
-
sziasztok!
win xp reinstall után nem működnek az fn+... billentyűkombinációk eg yasus a6u laptopon. hogyan lehet ezeket működésbe hozni?
köszi előre is!
-
steelsec
aktív tag
Hello!
Az elmúlt hónapokban gondolkoztam notebook vásárláson, és a végleges kiszemeltem, egy K52Jr-sx116d. Az a kérdésem lenne, hogy az ati 5470-ről láttam eredményket, hogy mit tud és igazából nem annyira rossz főleg, hogy maximum COD4 ezek, azt elviszi szerintem. Az lenne a kérdés, hogy mennyire melegszik? Érdemes-e venni alá egy hűtőpadot?
A winyóját mennyire nehéz kicserélni mert nagyon nem tetszik az 5400rpm-es vinyó, és hogy van-e esetleg valami széria probléma amit tudtok esetleg?Köszi.
-
Sziasztok!
Adva van egy ASUS K50AF-SX016D noti. A webkamerája fordított képet ad.
XP van rajta. ASUS support oldaláról leszedem a kamerához illő drivert a 3 közül, fel is települ. Újraindítást kér, leokézom. Erre a windows leáll feliratba belefagy a gép, processzor ledje nem villog. Csak hosszan lenyomva tartva a bekapcsoló gombot hajlnadó a gép kikapcsolni.
Nem esünk pánikba. Bekapcs. A windows már nevén nevezi a kamerát, nem csak usb videóeszköznek. WOW, akkor felment a driver! Nézem a képet, még mindig fordított...
Gondoltam újraindítom, erre megint belefagy a gép a widows leáll feliratba.
Újrahúztam a gépet. ugyanaz a probléma jött elő, úgyhogy leszedtem a drivert. Azóta le tud állni a gép.
Mit lehetne tenni, hogy a kép is megjavuljon, s a gép is ki tudjon magától kapcsolni? -
kp78
veterán
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Asus K52JR a készülék. Szeretnék majd WIN-7-t tenni rá idővel. Most csak alap 2Gb memória van benne és szélszerű lenne bele még 2GB-t tenni? Vagy elég ha csak az alap van benne. Használata vegyes de talán 60%-ba játék megy rajta és fog is menni ha az új OP rendszer lesz majd rajta.

-
Roxy
tag
Hello mindenkinek!
Egy haverom atdobta a laptopjat, hogy telepitsem neki ujra a Win-t.
Win7 et raktam fel a gepre. Az lenne a problemam, hogy ha lehajtom a kepernyot, akkor elvilegugye alvo allapotba megy a gep, es ha felnyitom, akkor "felebredne".
Nekem azt csinalja, hogy amikor felnyitom, akkor ugyan felebred, de a kepernyo fenyereje full nulla, sotet, mintha kikapcsolna...
Friss Ati driver van fenn. Dgpu uzemmodban, a HD4500 as megy.
Mi lehet a gond? Kellene meg vmi drivert feltennem?
-
hankpoke
tag
Kérnék egy kis segítséget.
Vagyon egy Asus X50SL F5 szériás noti. Kedves asszonypajtás kitörte a csatit a gépben, ezért cserére szorul. Technikai háttér megvan a szereléshez, de nincs hozzá alkatrész... Tudna valaki valami infót adni arról, hogy hogyan lehet beszerezni a csatit? -
sziasztok!
egy asus A6U-val szenvedek most. friss xp van rajta, de a wifi-t nem akarja működtetni az istennek se. elindul az intel wireless pro telepítő, de egy 10mp után bezárja magát és heló. valakinek valami ötlete?

-
shadoan
tag
Sziasztok!
Ha
tudtok kérlek segítsetek! Asus a9rp laptopom van, amin tegnap lefutott egy bios update, sikerrel, majd újraindult a gép, vagyis csak indult volna, de már kikapcsolni sem tudott magától. Elsötétült a kép, zúgott tovább, tehát valamit dolgozott, de semmire nem reagált. Kikapcsolni sem tudtam csak úgy, hoyg az akksit kiszedtem. Majd azóta tök néma, se kép se hang, nem lehet beindítani, nem reagál. Olvasgattam már erről, de a legfrissebb hozzászólás 2004-ből van. Van valakinek valami használható ötlete? Nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv,
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy van egy Asus F3M notebookunk, amihez nem volt még hozzányúlva. Szeretnénk bele tenni nagyobb memóriát, procit, esetleg videó kártyát.
Van már valakinek ezzel a géppel tapasztalata ilyen téren? Érdemes rá költeni vagy felejtős? -
Lizzye
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem baj hogy ide is beírom a kérdésem. Netbookot szeretnék venni, és gondolkozom az ASUS EEE PC 1005PE -n. Ha valakinek van valami tapasztalata, tanácsa, netán elrettentése, megköszönöm ha írja.
Köszi előre is. -
DjCsaby
csendes tag
köszi szépen zoo8800 és kp78
-
állóóra
csendes tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Eladó sorba került egy komplett számítógépem mely a következőket foglalja magába.
HP PC PARAMÉTEREI:
PROCESSZOR 3000 + AMD ATHLOM (tm)XP
RAM 768 MB
MEREVLEMEZ 80 GIGA
DVD ÍRÓ PIONEER
DVD OLVASÓ SAMSUNGVIDEOKÁRTYA NVIDIA GEFORCE FX 5500
4/1 KÁRTYAOLVASÓ
6 DB USB
TV - WIFI KÁRTYA
HP 1902 LCD MONITOR 19"-OS
2 DB SONY KÉTUTAS HANGSZÓRÓ
LOGITECH BLUETOOTH VEZETÉK NÉLKÜLI EGÉR HATÓTÁV 10 MÉTER
1 DB BILLENTYŰZET
1 db HP NYOMTATÓ BEÉPÍTETT KÁRTYAOLVASÓ NAGYON SZÉPEN NYOMTAT
MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZOLOK,NÉZZE MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS. -
állóóra
csendes tag
Sziasztok!Valaki tudna segíteni,hogy a HP compaq 610 core2 duo milyen gépezet érdemes vele foglalkozni?Sajna nem értek hozzá.Van egy asztali pc-m ezt cserélném rá,kb 100,000 ft ba állna meg.És még az lenne a másik kérdésem fellehet vinni a ywindows sp 2-est símán vagy valamilyen trükk kell hozzá várom válaszotokat.Tudom ez nem a HPtopik de erre a kérdésemre ott nem kaptam választ,és vasárnap délutánig elkell döntenem,hogy cserélek vagy nem.
Sajnos nem értek hozzá
csak rátok vagyok utalva . -
bobace
addikt
válasz
bobace
üzenetére
Közben meglett a K50IE noti. Igaz még csak 3 napos, de nagyon tuti eddig. Alig van hangja, villámmódra megy minden. a NFS Shiftet kipróbáltam és mediumban is játszható. Akksi bő 2,5 órát bírt netezéssel, szerkesztéssel, néhány számításigényes dologgal. Tetszik, hogy milyen masszív, jó a fogása, a kijelző is nagyon szép. Nálam bejött, ajánlott plecsni menne rá
Egy MSI és egy FuSi notim volt eddig, azokhoz képest sokkal jobb. Persze majd idővel dől el, hogyan vizsgázik.
Az egyetlen negatív dolog a szokásos minden ujjlenyomatot begyűjtök ház. -
DjCsaby
csendes tag
Hali! 160000Ft körül szeretnék olyan laptopot aminek jó a videokártyálya nagy winyója és ramja van tudnának nekem segíteni előre is köszönöm.
-
csabesz123
csendes tag
Hali! Az érdekelne h mi a véleményetek erről a típusról: ASUS K50AF
Milyen a megbízhatóság, melegedés, esetleg játékteljesítmény? -
Geopard
csendes tag
Sziasztok van egy 2 éves ASUS P525 típusú PDA-m. Mivel nem nagyon használom, szeretném eladni! Új állapotú! Akit érdekelne, az írjon!Irányár: 55.000
Tokkal, töltővel, memóriakártyával(2GB) és eredeti szoftverrel. Áfás számlát is tudok róla adni! -
kp78
veterán
Ezelőtt 2,5 évig volt egy F3TC Asus-om, ezalatt semmi gondom nem volt vele.
Eladtam, most egy K52JR típus van, remélem ezzel is hasonlóan kellemes tapasztalataim lesznek.
Szóval én szeretem az Asus notikat.
Hátrányuk -ha lehet ilyet mondani-, hogy legtöbbször nincs hozzá op.rendszer, de ha van forrásod, akkor jobb is, ha Te teszed fel amit akarsz, mert pl. Acer előtelepített Vista-val annyi sallang programot tartalmaz, hogy néha hülyét kapni tőle.
Én bátran ajánlom őket, bár huzamos ideig nem használtam más típust. -
YASS
tag
Szevasztok

Noti vásárlás elött állok, és az egyik jelölt az ASUS K50AB lenne.
Ellenben nem mozgok otthonosan a noteszek terén, így nem tudom, hogy az Asus bár jó hardvereket gyárt az asztali gépembe, de a noteszei is jók?
Szóval a tanácsotokat kérném, hogy a support milyen kis nagy hazánkban?
Rendben folyik a szervizelés?
Megbízhatóak az ASUS-ok?
Köszi a segítséget
-
lente89
csendes tag
Sziasztok!
Akinek k52jr tipusú notija van, nem tudjátok esetleg, hogy mennyi memória hely van benne??
Az enyémben 2 giga ram van, és 8ig bővíthető, ez azt jelenti, hogy 4*2 és még 3 hely szabad, vagy esetleg 1 szabad hely van és 2*4giga fér bele max?
Majd bővíteni akarom, és ettől függ, hogy mennyivel

Ja és még valami, nem tudnátok ajánlani boltot, ahol jó árban vanak noti memóriák??
Köszi előre is.
Sziasztok
-
akom
őstag
Sziasztok !
Van e valakinek tapasztalata Asus UL30VT-QX017V vel ?
-
dr.acula
csendes tag
Sziasztok!
Radium.hu-ról vélemények? megbízhatóság? Előre is köszi.
-
Nekem-8
tag
Dilemmám lenne és kérdeznék másokat melyik gépet vegyem meg. Adott egy ASUS N82JV és egy ASUS N82JQ. A JV széria i5 procival (520M) van a JQ i7 (720QM)-el.
Szerintetek melyik jobb? A 2 gép ránézésre más paraméterben megegyezik teljesen. Ami érdekes hogy az i7 alapjáraton "csak" 1,6 Ghz-s, és nem tudom milyen sűrűn kapcsolgatja magát turbó módra pl: office, kis videók, zenelejátszás módnál. Mert akkor az üzemidő valszeg csökkenni fog szépen.
i7: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
i5: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47341
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Adott ez a gép: [link]
Kérdésem: hogy a fenébe tudom elérni a biost, mindent próbáltam már, F2-től a Del-ig....
Előre köszönöm a segítséget! -
dr.acula
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a notebookról, ASUS N61JV?
-
Piás
tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy Asus k52jr ... notit. Ma az történt, hogy a biost nézegettem állítgattam, s mikor kiléptem a biosból már többet nem indult el a noti. vajon lehet valahogy életet lehelni bele vagy valakinek valamilyen ötlet??? Elvileg nem szabadna ezt csinálja hisz alig van beállítási lehetőség a biosba. Nagyon elkenődtem ha szerviz elviszi jó ideg biztosan nem lesz gépem. köszi
-
mrbego
aktív tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Hali
Nekem is kattog halkan a vinyóm elég sűrűn, de ez gondolom így van rendjén. Nekem egyébként az a Load/Unload Cycle Count 60 ezer körül jár, egyébként meg tökéletesen muzsikál. Ezek olyan értékek amik folyamatosan növekednek és maga a merevlemez monitorozza, így független bios-tól, op.rendszertől.
-
PedroPascal
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS C90S notim már megvan kb 2,5 éve, most vettem bele nemrég új vinyót: WD3200BJKT (szabadesés érzékelős).
Nos a problémám az lenne h kb 2 hetes lettére elég magas ez az érték: load/unload cycle count
És ez elég nagy mértékben nő napi szinten mint az érték is mutatja két hetes létére!
Az tűnt fel h a win alatt néha kattog a vinyó és kis utána járással kiderítettem h a parkolóállásba pakolgatja a fejet ezért kattog.
Nem a szenzorja hibás ez tuti mert csak ha a laptopban van akkor csinálja, ha külső rekből e-sata-n kipróbáltam és nem csinálta, viszont ha jól megrántottam akkor kattant mivel a szenzor jelzet na mind1 nem ez a lényeg.
Az eredeti vinyó egy Seaget 160Gb 5400-es vinyó volt, elégé romon volt már ezért vettem a notiba új/jobbat. Jelenleg a régit külső rackben használom, megnéztem azt a load/unload cycle count értékét és kb. 114500!!!
Tehát már a régivel is csinálta a noti rendesen!
Mindegy h milyen win van fent, frissítettem bios-t és így is csinálja!
Tuti h kicsinálj ez a kattogás a vinyót előbb utóbb!
Mivel több vinyó is ezzel a problémával néz szembe a notimban, ezért valószínű h nem a vinyókal van gond, ezért kérnék innen is tanácsot hátha tudtok segíteni.
Ha valami megoldást ajánlana erre bárki azt megköszönném! -
dzsozefo
aktív tag
Hali! Nagyon tetszik a kis k50c masina munkára tökéletes de a recsegő hang még mindig fent áll! az összes drivert kipróbáltam már az asus honlapjáról. Azt ajánlották frissítsem a BIOS-t 2.07-re. Ilyenben még nem volt részem.
Milyen hátul ütője van? Hogy működik ez a folyamat?
Köszönöm
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Gondban vagyok egy régi Asus notebook driverezésével. Most tettem fel egy Xp homeot, szeretnék drivereket szedni hozzá, de nem tudom, hogy az A3000-es szérián belül melyik modell. Lekopott a vonalkód róla.
Van erre valami módszer, hogy megtudjam, melyik típus drivereit kellene lekapnom?
thx
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Az Asus K50IE (-Sx112D) sorozatról szeretném kérdezni, hogy az akksi meddig bírja kíméletesen használva, illetve nem hangos e a gép nagyon (venti)?
Van valakinek ilyen, illetve tapasztalata van-e már vele?Köszi!
-
Ramius
őstag
Üdv. K50AB notinál meg lehet csinálni, hogy a kis vga-t ne használja? Előfordul néha egy-egy pillanatnyi áramszünet, és olyankor zavaró, hogy a kijelző villog összevissza.
-
kp78
veterán
válasz
Juvefun81
üzenetére
Látom nem sok választ kaptál.

Notebookcheck alapján a 230 jobb, úgyhogy akkor azt vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudjátok hol lehetne venni egy javító készletet,mert nem akarnék komplett billentyűzetet venni 15k-ért. 

-nél azért többet is segíthetnél! Ha nem mondod, hogy mi a hiba, sosem fogom megtanulni.

Pyttawrx