- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
A rengeteg segítség és paraméter miatt, szerintem ez azért problémás lenne. Gondold csak el, hogy a dinamikus pályatapadás, az állítható pályahőmérséklet, illetve a folyamtosan változó gumimodell miatt elvele nem összehasonlíthatók egymással a köridők érdemben... aztán ehhez jön még a gumi típus, ABS, TC, váltó, stability help, stb...
Ghost car meg delta time amúgy van, saját magadhoz tudod nézni magadat.
-
knbs
senior tag
Mindket megoldas nalam is jatszott, de megnezve a teszteket es a videokat a GT sokkal masszivabb stabilabb. Ahogy Akela is irta joval olcsobb is.
Ami nalam meg sokat nyomott a latban, hogy a GT-t kesobb barmikor meg lehet toldani egy fix szekkel, ha teszem azt kesobb meg is akad neki tobb hely.akela91 Nalad miert nyert ez a kormany? Irtad, hogy jo nagy es hogy halk, esetleg mas, ami mondjuk a TH vagy Logi ellen szolt?
Ha oszzeraktad dobsz fel par kepet rola? Johet privibe is, ugy is jo!
-
akela91
addikt
Nem igazán lenne mobilisabb, mert a szék az ígyis-úgyis itt van, ráadásul sokkal gagyibbnak tűnik nekem ez a playseat. GT Omega masszív, stabil, és több irányba dönthető - testre szabható, ráadásul sokkal olcsóbban...
Egyébként a lentebb linkelt szettem minden darabja úton van.
-
szacsee
nagyúr
Anno hasonlóval szemezgettem, de láttam akció közben és engem nem győzött meg.
Lehet amikor játszol nem veszed észre, de yt videónál láttam párszor, hogy a kormánytartó beremeg.
Anno próbáltam én is csinálni cockpitet igaz nem a legesztétikusabb még, de erre futotta.
Kerekeken gurul, összecsukva 1m x 0,7m és elég masszív. Poi régi cockpitjéről koppintottam a kormánytartót, amit még módosítani szeretnék és akkor marad úgy.
Itt egy telós elég rossz minőségű kép, de nagyjából ki lehet venni mindent.
Középen a kormánytartó nem zavar a vezetésnél?On is legyen... Silverstone setje van valakinek Gr A -hoz?
Előre is kösz! -
KaraDani
addikt
Nem lehet már kupont venni, most találtam meg a hirdetést már archiválva van.
(#486) Joshi : Szerintem egyik gyártó sem fog DFGT-nél jobb 900 fokos kormányt csinálni 50ft környékén. Maguk alatt vágnák a fát. Loginak nem érdeke, ott a DFGT- így annyiért árulják amennyiért akarják szinte. Esetleg a ha a thrustmaster előáll valami értelems dologgal... De szerintem ez van sajnos, és meg kell szokni, hogy mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest