- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Informatikában dolgozom, hogy ne hallottam volna róla, és bár sikeresen összemosták a warez-zal, egyáltalán nem csak arra lehet használni, egy nagyszerű technológia.
És nekem továbbra sem azzal van a bajom, hogy te ellopod a játékokat, hanem azzal, hogy GamerToxic azt írja azoknak, akik felhívják a figyelmét, hogy nem kéne warezolni, de ha már csinálja, nem kéne közkincsé tenni, hogy "gondolkozzatok".
Ez olyan, mint mikor a zsebtolvajt egy járókelő rajtakapja munka közben, hogy egy karórát lop, a tolvaj kioktatja hősünket, hogy gondolkozzon már, nem telne ilyenre, de neki kell ez az óra.
Én megértem, hogy vannak olyan helyek, ahol kisebb a jövedelem, de attól hogy ellopta ezt a játékot, jóllakott a család?
Ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, mert ha ennyiből ez nem érthető, akkor itt erkölcsi problémák vannak, és ezen én nem tudok segíteni.
Peace -
marcusa
addikt
válasz
GamerToxic #1711 üzenetére
Az én gépemen elhiheted hogy minden tiszta, a windows(amihez mellesleg nem évente kell venni a license-et), a játékok és az egyéb programok is.
Ha szeretnéd belinkelem a több száz játékot tartalmazó steam/origin/uplay accountomat.
Viszont tisztában vagyok vele, hogy ezt nem mindenki engedheti engedheti meg magának.
Ezzel van a gond:
"5: A BF4-en kívül nem vásároltam meg más játékot, s a jövőben is tartom magam ehhez. Sajnos nem engedhetem meg magamnak.
6: Ne gyertek a pénzzel, mert nem tudjátok ki-milyen körülmények között él, mit dolgozik, mit engedhet meg magának s mit nem.
7: Gondolkozzatok."
Te gondolkozz inkább! A "nem engedhetem meg magamnak"-ra nem az ellopom a megoldás.
Rengeteg free-to-play játékkal el lehet ütni az időt, a nehezen összespórolt számítógépeden, sőt, ki lehet várni, hogy 1000Ft-ra leárazzák a játékot amire vágysz. -
marcusa
addikt
válasz
GamerToxic #1709 üzenetére
Miért lenne ez rossz hasonlat? Ha az ár nem tetszik, oda gondolhatsz egy 10ezer Ft-os parfümöt is, ugyan ez a helyzet, tudnál nélküle élni, de szeretnéd, viszont nem akarsz vagy nem tudsz rá ennyit költeni, bemész a tesco-ba zsebrevágod és kisétálsz. Ez normális? Nem, egy tolvaj vagy.
Ha nincs rávalód, nem veszed meg és nem is lopod el, ez a normális.
Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sokan warezolnak, és jelenleg minden jogi következmény nélkül megtehetitek, de ne akard már úgy beállítani, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged