Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• marcusa

addikt

válasz Gh00st #1714 üzenetére

Informatikában dolgozom, hogy ne hallottam volna róla, és bár sikeresen összemosták a warez-zal, egyáltalán nem csak arra lehet használni, egy nagyszerű technológia. :U

És nekem továbbra sem azzal van a bajom, hogy te ellopod a játékokat, hanem azzal, hogy GamerToxic azt írja azoknak, akik felhívják a figyelmét, hogy nem kéne warezolni, de ha már csinálja, nem kéne közkincsé tenni, hogy "gondolkozzatok".
    Ez olyan, mint mikor a zsebtolvajt egy járókelő rajtakapja munka közben, hogy egy karórát lop, a tolvaj kioktatja hősünket, hogy gondolkozzon már, nem telne ilyenre, de neki kell ez az óra.
    Én megértem, hogy vannak olyan helyek, ahol kisebb a jövedelem, de attól hogy ellopta ezt a játékot, jóllakott a család?
    Ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, mert ha ennyiből ez nem érthető, akkor itt erkölcsi problémák vannak, és ezen én nem tudok segíteni.
    Peace :R

• marcusa

addikt

válasz GamerToxic #1711 üzenetére

Az én gépemen elhiheted hogy minden tiszta, a windows(amihez mellesleg nem évente kell venni a license-et), a játékok és az egyéb programok is. ;)
    Ha szeretnéd belinkelem a több száz játékot tartalmazó steam/origin/uplay accountomat.
    Viszont tisztában vagyok vele, hogy ezt nem mindenki engedheti engedheti meg magának.
    Ezzel van a gond:
    "5: A BF4-en kívül nem vásároltam meg más játékot, s a jövőben is tartom magam ehhez. Sajnos nem engedhetem meg magamnak.
    6: Ne gyertek a pénzzel, mert nem tudjátok ki-milyen körülmények között él, mit dolgozik, mit engedhet meg magának s mit nem.
    7: Gondolkozzatok."

Te gondolkozz inkább! A "nem engedhetem meg magamnak"-ra nem az ellopom a megoldás.
    Rengeteg free-to-play játékkal el lehet ütni az időt, a nehezen összespórolt számítógépeden, sőt, ki lehet várni, hogy 1000Ft-ra leárazzák a játékot amire vágysz.

• marcusa

addikt

válasz GamerToxic #1709 üzenetére

Miért lenne ez rossz hasonlat? Ha az ár nem tetszik, oda gondolhatsz egy 10ezer Ft-os parfümöt is, ugyan ez a helyzet, tudnál nélküle élni, de szeretnéd, viszont nem akarsz vagy nem tudsz rá ennyit költeni, bemész a tesco-ba zsebrevágod és kisétálsz. Ez normális? Nem, egy tolvaj vagy.
    Ha nincs rávalód, nem veszed meg és nem is lopod el, ez a normális.
    Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sokan warezolnak, és jelenleg minden jogi következmény nélkül megtehetitek, de ne akard már úgy beállítani, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne...

Új hozzászólás Aktív témák