- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
válasz
perseg23 #5866 üzenetére
Beteszel egy modult az egyik slotba ami eddig mukodott es nyomatsz rajta egy memtestet. Ha oke akkor mehet a masik modul is egyedul. Ha mindketto oke, akkor a modulok tuti jok.
Inkompatibilitas nem hiszem hogy lenne, nem ritka ramjaid vannak.
Procihuto is okozhatja a gondod, es ehhez nem is kell agyon huzni a csavarjait. Eleg ha kicsit megfeszul a lap es maris egy kondi vagy fet egyik laba nem erintkezik mert elengedett a forrasztas. Jo lenne egy gyari huto, azt nem lehet tulfesziteni. Nezd meg a cpu labait is, talalkoztam mar olyannal, hogy 2 lab el volt gorbulve es ugy volt belefeszItve a slotba -hasonlo hibakat produkalt. Cmos cleart nyomtal? -
embe
nagyúr
válasz
perseg23 #5862 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam, hogy nálad is ez a hiba. Csak leírtam, hogy nálam emiatt szarakodtak a ramok. Olyan szinten, hogy a memtest is a ramot hozta ki hibásnak. Lehet feszült a lap, nagyon meghúztam a hűtő merevítőjének csavarjait, lehet összezárt valamit.
Ez csak egy lehetőség, ami pénzbe nem kerül - legfeljebb egy kis hőátadó pasztába - és kizársz egy hiba lehetőséget. -
embe
nagyúr
válasz
perseg23 #5848 üzenetére
Esetleg:
Igaz nekem ASUS lapom van. De én is egy hasonló problémába futottam bele anno. Nekem is ram hiba jelentkezett. Igaz akkor hűtőcserém volt. Aztán rájöttem, hogy az alaplap mögött lévő hűtőtartó merevítő egyszerűen összezárt valamit az alaplapon. Ezt akkor úgy oldottam meg, hogy készítettem egy alátétet ez alá a merevítő alá. Egy vastag fóliát, bár inkább valami műbőrszerű anyag volt, szabtam alá.
Hibajelenség megszűnt.Nem tudom milyen hűtőd van, de ha valami "hátlap mögötti merevítős", akkor esetleg egy próbát megér, hogy megnézd, stock hűtővel is jelentkezik-e a hiba.
-
Robi_73
őstag
-
NFree
addikt
válasz
perseg23 #5840 üzenetére
Hat elég , fura hogy proci csere után nem megy a gép a régi ramokkal, én megmozgatnám a procit a procifoglallatba , hátha ott nem mukszik valam es azért nem megy a ramokkal a slottokba , 1 probát megér, ha ezután sem megy akkor szerviz és valamit cseréljenek gariba , ennyi .
-
válasz
perseg23 #5840 üzenetére
Hát akkor passz.... Esetleg ki kellene másik RAM-mal próbálni, ha van rá lehetőség. Vagy manuálisan beállítani a RAM feszültséget, minimális pluszt adva. Az órajelet is levenném 1333 MHz-re a biztonság kedvéért. Persze mindig csak egy tényezőt változtass egyszerre, hogy tudd, hogyha megy, hogy mi okozta a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest