- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
válasz
J.J. András #3767 üzenetére
a Virtu használatakor az FPS-mérés nem hiteles
-
Dönc
tag
válasz
J.J. András #3768 üzenetére
a tenyerüket dörzsölgetik, várva a rengeteg pénzt?!
-
Gabás
addikt
válasz
J.J. András #3745 üzenetére
A Virtu nem növeli a sebességet
a többieknek: a zsidózás csak titeket minősít -
c41r0^
őstag
válasz
J.J. András #1468 üzenetére
level1 a legkisebb, de jobbra írja is, ha a beállításon vagy rajta, hogy higher level -> higher fan speed
én is kipróbáltam ezt a custom fanspeedet (0-255) a PWM-es CPU ventinél, eddig ugye level 5 + 50 fok targetet adtam meg, most target 60 fok + custom fan speed @55-nél idle-ben leveszi kb. 750-re a fordulatot, de 60 fok körül már újra 1200-1250 körül megy az AC Freezer 13 Pro
mivel 4.2GHz-en full load alatt is max. 70 fok a legmelegebb mag, idle-ben meg 40-42 fok körül van, ez nekem tök jó így CPU hűtő fronton
de amúgy tévedtem, mégis ő a Freezer 13 PRO a leghangosabb, nem a másik 2 db. 12cm-es CoolerMaster gyári házventi, mert ahogy most jobban leveszi a lap az rpm-et, jobban lehet érzékelni, hogy bizony neki van hangja
meg ezen felül minden házventinek szintén a leglassabb fordulatot adtam meg, ahol lehet ott is target 60 fokot, így azok sem 800-on, hanem 600on mennek, a TC-s AC házventi viszont csak 430-on pörög, ezt ugye nem a lap szabályozza, hanem a thermo control
azért halkult valamelyest a gép, de ez előző állapot is bőven jó volt nekem, nem vagyok érzékeny annyira a hangjára, meg nem is mellettem van, hanem a földön
-
Anfänger
őstag
válasz
Hi! Persze a Level 1 a legkisebb!
-
Pubszon
veterán
válasz
Nem tudom, de én ki szoktam próbálni, nem telik sok időbe, neked is ezt ajánlom.
-
c41r0^
őstag
válasz
J.J. András #1419 üzenetére
De ez chassis fan vagy CPU hűtő fan, amiről szó van? És hová dugtad?
Speedfan nem jó átmeneti megoldásnak, vagy ha van a CD/neten vmi ASRock tuningprogi, amiben a ventiket lehet szabályozni (AXTU, vagy melyik...)? lehet, h csak az UEFI-ben nincs kihatása a beállításoknak, de Win alól lehet szabályozni a fordulatot.
Ez Z77 Pro4-M a lap, ugye?
esetleg írhatsz az ASRock supportnak, nekem is csináltak egy BIOS-t 1 nap leforgása alatt, amiben javítottak egy Load-Line Calibration-nel kapcsolatos hibát, de pár hsz-szel lejjebb megtalálod a témát
-
Pubszon
veterán
válasz
J.J. András #1413 üzenetére
Gondolom ez a CPU Fan konnektorba van dugva.
Próbáld úgy, hogy a CPU target értéket beállítod 60-ra, a venti fordulatot meg megint 60-ra.
Kezdetnek ez jó lesz, ha pedig működik, akkor módosíthatod ezeket az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest