- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
válasz
juve600 #5207 üzenetére
Én pont a hetekben próbálgattam, hogy ér-e valamit és bizton állíthatom, hogy semmire se jó...
Ez a Hyperformance meg a VirtualVsync ötletnek jó de nagyon kiforratlan.
Az I-mode lehetne jó dolog ha tényleg lekapcsolná a dedikált GPU-t ha nincs haszálatban de ilyet nem csinál, sőt az AMD ZeroCore-t ki is lövi tehát teljesen értelmetlen. -
O_L_I
őstag
válasz
zserbox #5179 üzenetére
De ez pl engem tökre nem zavar. (Már túltettem magam azon hogy azon izguljak hogy most épp 40 vagy 50 fokos a procim.)
Beállítom 60 fokra és kalap kabát. Mikor csak lightba használom meg se mozdul csak mikor játszok.
Így gyakorlatilag csak akkor van hangja a gépemnek mikor játszok. -
O_L_I
őstag
válasz
MrPetya19 #5148 üzenetére
10 fokozata van de hogy minek az nem teljesen értem mert ki a fene akarja hogy már alapból magas fordulaton pörögjön a venti akkor is ha nem "meleg" a gép?
Illetve a target hőmérsékletett aszem 30-80 C között oda rakod ahova akarod.
Plusz a Level 1 után van egy custom mód (nem minden lapnál) ahol manuálisan be tudod állítani az alap fordulatszámot. -
O_L_I
őstag
válasz
zserbox #5163 üzenetére
Azt a folyamatos ford. emelést nem hiszem h. meg fogják csinálni mert eddig minden Asrock lapban úgy működött, hogy target hőmérséklet van.
Bár szerintem nálam most emeli már elötte is csak igazán akkor kezdi el pörgetni mikor eléri a beállított hőmérsékletet. Engem az idegesít inkább hogy mikor megszűnik a terhelés és lemegy a hőmérséklet, olyankor csak lassan hajlandó visszaengedni a fordulatot.
Most, hogy jobban belegondolok pont ez a működési elv amit most ujdonságként reklámoznak az NV kártyákon. -
O_L_I
őstag
válasz
zserbox #5160 üzenetére
Az oldalon vettem fel "hibajegyet"
Megírtam, hogy nekem Level 1-en is kb 50%-on megy a ház venti akkor is ha 30 fokos a gép és 60-ra téve a target és tök jó lenne ha a ház hűtőnél is ott lenne a "custom" mód mint a CPU hűtőnél, hogy magamnak tudjam beállítani a minimum PWM értéket.
Kb három nap múlva küldtek egy BIOS-t mélben amiben benne volt.Az előző Asrock lapomban még nem volt ilyen custom mód, ott csak a Level 1-hez tartozó PWM értéket vetettem le velük de azt is megcsinálták.
Ja igen az angol siteon írtam angolul.
-
O_L_I
őstag
válasz
MPeter87 #5158 üzenetére
Ezzel én is sokat próbálkoztam de nekem sem sikerült. (Nekem is ilyen lapom van)
Nagyon valószinű, hogy videó jel nélkül nincs hang sem.Amúgy ha esetleg érdekel kaptam az asrock supporttól olyan BIOS-t amiben a ház hűtőnél is lehet "custom" értéket beállítani minimumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest