- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
" döbbenet a win8 SSD-n a win7 32 HDD után."
Hidd el nekem, mégnagyobb döbbenet, amikor SSD után valami okból ugyanazt a rendszert HDD-n kell használnod. A hajad kihullik a várakozástól...
Azért mondom, ezt, mert engem most valami szopat, de rendesen. A történet úgy indult 1-2 hónapja, hogy egyszeregyszer megcsinálta a gép, hogy a windows leállításakor nem állt le. Hanem úgy, ahogy volt, úgymaradt, beledöglött a leállásba.
Aztán a múlt héten ezt már üzembiztosan csinálta, sőt voltak programok, amik nem voltak hajlandóak elindulni, de néha működött tökéletesen. Aztán egyszercsak a windows bootolás is megszűnt működni, azt is meg kell erőszakolni, hogy menjen.
Ezért csináltam egy system image backupot az SSD-ről, és azt rátettem egy tartalék vinyóra, és azt kötöttem be az SSD helyett. Tökéletesen működik, csak kivárhatatlanul lassúúúúúú....Olvasgattam ide-oda összevissza, és több helyen láttam, hogy vannak emberek, akik szopnak azzak, hogy ha az SSD mellett HDD is van a gépben, akkor előfordul ilyen fagyás, megáll az SSD. Ráadásul teljesen random konfigurációkban, mindegy, hogy milyen típusú SSD-ről, és alaplapról van szó, sőt még Mac-es fórumon is találtam ilyet.
Próbáltam drivereket frissíteni, BIOS-t, de semmi hatása. A configom:
Asrock B75M-GL 2.0,
Intel i5-3470,
2x4G Corsair Vengeance 1600Mhz,
Sapphire Radeon 7770,
Samsung 830 SSD, 128Gb,
Samsung 1TB HDD,
DVD író,
485W Enermax táp,
satöbbi, apróságok.Amikor megy az SSD, akkor tökéletes, minden szempontból hozza a gyári értékeket, de megmagyarázhatatlan okokból megáll. Sajnos az SSD topicban is próbáltam érdeklődni, de ott is van 1-2 ember, akinek ilyen gondja van, de megoldást nem találtam
-
Mans20
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest