- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8551 üzenetére
Ez is jó ötlet, amiket láttam hardveres megoldásra mind több alkatrészt igényelt, ezért mentem a szoftveres irányban. Viszont egy kondi még nem vészes. Kipróbálom majd ezt is.
Amúgy érdekes, mert pl ESP32-es board esetén, de STM32F4 dicovery boardnál is a nyomógombbal párhuzamosan kötik a kondit, nem sorosan. Ha jól értem te sorosan kötöd. Ha nem jól értem akkor nem értemMiért párhuzamosan kell kötni?
(#8552) aryes
Az simán beleférOlyanra gondoltam, hogy nem lesz-e valami nagy kavarodás a hardver kimeneten, ezért nem mertem használni eddig, így viszont bátrabb leszek és máskor is használom majd, ha két állapot/időpont közötti eltelt időt szeretnék meghatározni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest