- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Teasüti #7714 üzenetére
Köszi! Sajnos nem nagyon találtam ilyen relé-félét.
Hmm, végülis az is lehetséges igen. Azért gondoltam erre a CT-re mert akkor nem kell belenyálni a kábelezésbe. Azt szerettem volna elkerülni.Van B megoldás amúgy. A vezérlőbox egy piros LED-et felvilant, ha éppen rákapcsolja az áramot a fűtőeszközre. Akár azt a LED-et is figyelhetném. Bár ugye az nem közvetlen bizonyítéka, hogy valóban folyik ott áram, hanem a vezérlőboxon belül a kapcsolás ismeretének hiányában nem tudom épp mitől függ közvetlenül a felkapcsolása. Tehát ennek a LED-nek a felkapcsolt állapotját kéne figyelni és abból lehetne a fogyasztásra következtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest