Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
A HC-05 úgy van bekötve, ahogy megjött pár napja. Az UNO programban 115200-t állítottam be, és így ment is tökéletesen. Sőt készítettem egy másik projektet, ahol 3 ledet lehetett kapcsolgatni és a az UNO visszafele küldött adatot a ledek állapotáról az androidos appnak, és ez is hiba nélkül működött. Most meg behülyült. Azt vettem még észre, hogy ha a hardveres TX, RX pinre (0,1) van kötve, akkor a tx led villog az arduinon, ha meg a SoftwareSeriallal használom és a 3 és 4-es pint (vagy a 10,11 pint) adom meg, akkor meg az RX led villog az arduinon, mint az őrült, és a Serial monitorba belenézve folyamatosan 0-kat jelez ki. Lehet, hogy bekrepált a bluetooth modul? Úgy olvastam, hogy azon is van egy állapotjelző led, de nekem semmi sem villog rajta, semmit nem látok, hogy működne. Nem is volt eddig sem, ezért eleinte azt hittem, nem is jó a modul. Lehet, hogy ténlyg nem jó, és éppen kihúzta ezt a két napot, amíg használtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest