Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
A HC-05 úgy van bekötve, ahogy megjött pár napja. Az UNO programban 115200-t állítottam be, és így ment is tökéletesen. Sőt készítettem egy másik projektet, ahol 3 ledet lehetett kapcsolgatni és a az UNO visszafele küldött adatot a ledek állapotáról az androidos appnak, és ez is hiba nélkül működött. Most meg behülyült. Azt vettem még észre, hogy ha a hardveres TX, RX pinre (0,1) van kötve, akkor a tx led villog az arduinon, ha meg a SoftwareSeriallal használom és a 3 és 4-es pint (vagy a 10,11 pint) adom meg, akkor meg az RX led villog az arduinon, mint az őrült, és a Serial monitorba belenézve folyamatosan 0-kat jelez ki. Lehet, hogy bekrepált a bluetooth modul? Úgy olvastam, hogy azon is van egy állapotjelző led, de nekem semmi sem villog rajta, semmit nem látok, hogy működne. Nem is volt eddig sem, ezért eleinte azt hittem, nem is jó a modul. Lehet, hogy ténlyg nem jó, és éppen kihúzta ezt a két napot, amíg használtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen routert?
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- I7-3770
- TUF F16 FX608JH 16" FHD+ IPS i5-13450HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold