Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
A 350 mA nem igazán jó, ha 200 mA-es a led. Lehetne ügyeskedni, hogy a pwm ne adjon egy bizonyos kitöltési tényezőnél nagyobbat, és akkor nem füstöl el a led. Ezen még elgondolkozok, nem nehéz beállítani, hogy maxra tekert potival érje el ezt a maximális értéket.
A nagyobbik lámpában még nem tudom milyen led lesz, de kétlem, hogy 3 V-os lenne. A powerledek több chipből vannak összerakva. Ha két cellát teszek bele, az 7.4 V, ilyen led nem túl valószínű hogy lenne, 3-4-5 soros chipekkel találkoztam 10-20 W környékén, kell a transzverter.
Köszi a lámpa ajánlást, én is nézem a kuponos oldalakat, de igazából a stepless dimmeres lámpák érdekelnek, ezért is szeretném ezeket a régebbi nagyobb lámpákat átalakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold