Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Neeem, bár nem vagyok biztos melyik problémára célzol.

Amivel most küzdök, az egy BLE alkalmazás telefonra.
Mivel nem szeretnék megtanulni Android alkalmazást fejleszteni - nyilvánvaló okokból -, ezért a Play-en keresgélek vmi használható után. A Blynk egy egész ügyes kis alkalmazás lehetne, de nincs kész BLE támogatás egyetlen Espressif MCU-hoz se, hát még az ESP32-höz.
Az UART programok szépen működnek, de nem parancssorból szeretném vezérelni a cuccot.
Most vmi pfodApp nevezetűt próbálgatok.
Ennek sincs ESP32 támogatása - nem meglepő módon -, viszont az általa használt library pofon egyszerű (na jó azért kezdőként kell némi idő míg visszafejti az ember) és a meglévő BLE modulokhoz való UART porton kommunikál. Ezt a library-t akarom módosítani úgy, hogy ne a Serial stream-re tolja ki az adatokat, hanem a Kolban féle BLE UART függvényekbe. Elméletileg nem egy nagy munka átírni a library-t.
Csak mikor megláttam, hogy a Serial-t példányosítja és annak a print függvényeit használja, akkor hirtelen azt hittem elég volna copy&paste módon bedobálni a BLE notify() függvénybe mindent, ami ott megy át.
Persze aztán rájöttem ez se nem praktikus, se nem egyszerűen kivitelezhető.Amúgy okkal csináltam egy topikot ezeknek a témáknak, mert itt mindezt off-ba rakja a nép vmi oknál fogva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold