Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Idáig már magam is visszafejtettem a demót.
Amit pillanatnyilag nem értek, az a pStrand használata:digitalLeds_updatePixels(pStrand)
Azt próbálom kisilabizálni, hogy ez egészen pontosan mire is hivatkozik és vhogy át kéne neki adnom a saját byte tömbömet, amiben a pixeleket tárolom globális változóként.
Nem szeretném a demóban lévő rainbow-t használni, az csak példa értékű.
A saját függvényeimet kell átírnom, hogy pointer-t használjanak, vagy pedig kell egy apró függvény, ami az általam alkalmazott byte tömbből csinál mutatót, amit át tudok adni adigitalLeds_updatePixels()függvénynek.
Ha egyáltalán így működik a pStrand. Amíg nem tudom mire mutat... Egy tömbre? Vagy egy objektumra a STRANDS[] elemei közül? Vagy hogy tudom elérni közvetlenül az egyes pixeleket, amire mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold