Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 1 VII Japán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Azt hiszem ez lesz az ami nekem kell:

A youtube-on ezt a tutorialt néztem meg:
Hát egyelőre a servo motor mozog, meg tudok ledet villogtatni. Az ultrahang szenzor nem igazán azt csinálja ami a példában van, csak kérdőjeleket ír. Az még nem tiszta, hogy mi alapján adok meg neki pint. A példa programban ez van:#define TRIG_PIN A0
#define ECHO_PIN A1
Én meg akárhogy nézem szerintem 3-4-nek kéne lenni, de úgy is kérdőjeleket ír. Az is lehet, hogy nem lett 100%-os a jumper kábelem. Illetve azt se értem teljesen, hogy is van ez. Az első képen az digitális bemenet nem? A másikon meg analógra van kötve. Az első verziót sajnos nem tudom tesztelni amíg nincs normális jumper kábelem.(pc speaker 4-es jumper van most összegányolva)
Azt viszont látom már, hogy ez a szett messze nem "kulcsrakész". Kábeleket igazán tehettek volna bele... Ha minden jól megy azok 1 héten belül ideérnek, találtam egy ebayes eladót aki angliából küldi, az alis kiegészítő csomag 40 nap alatt se ért ide. Az ultrahang szenzort se lehet felfogatni semmihez, illetve a szervo konzollal is dolgozni kell még. Ez tényleg barkács szett. Végül is nem bánom, mert elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Projektor topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold