- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
kormoskandur #6019 üzenetére
2 projekt van:
1.
Arduino midi kontroller (pedállal vezérelhető)
Ez már kész van egy ideje, pár apróság van mit be kell szerelni. (Pl.: Az usb kivezetése, ehhez még várom az alkatrészt)2. Hang vezérelt ledes fénysor
Ehhez megvan a shiled, a ledsor, és a kód nagyjából. (A kódot még ki kell próbálni.)
Várom a trafót és az arduinot plusz valami házat és nézni kell majd neki.Később extra fejlesztés gyanánt arra gondoltam mindkét projektet megdobom egy-egy mikro SD kártya foglalttal. Néha jól jönne mind a két projektnél, ha áram nélkül is tudnék adatokat tárolni.
Más nincs nagyon és remélhetőleg nem is lesz.. (Egy ideig.) Már így is túl sok pénzt öltem ebbe a "hobbymba".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest