- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ez a fajta beléptetés még cégeknél sem megy igy, sok ügyfelem van ilyen irodában, nyoma sincs annak, hogy én ott jártam, lejönnek ugyanis cigizni, ergo a be/ki lépés nem tűnik fel a kutyának, (meg a logolás/blokkolás nem is tudom nem sérti e a személyiségi jogait.)
Alairtal egy szerzodest, amiben le van irva, hogy a munkaidoddel a munkaltato rendelkezik, nem Te.
Innentol kezdve a munkaltato teljesen jogosan nezheti, mikor estel be dolgozni, es mikor leptel le onnan, nem lehet a szemelyisegi jogokkal takarozni.
Egyebkent nemreg modositottak a munka torvenykonyven, kifejezetten szabad kezet kaptak a munkaltatok a munkavegzes technikai eszkozokkel torteno felugyeletere.
Max a mosdot nem kamerazhatjak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged