Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszi szépen! Azóta teszteltem a kütyüt egy ceruzaakksival, mert elem nem volt kéznél. Terhelésnek egy dc motort kötöttem rá. Eredmény: nem volt annyi kezem, hogy mérjek
, de biztos, hogy valahol 5V közelében volt a kimenet, a motor hangjából ítélve, de legalábbis biztosan több volt a bemenetinél, ami tényleg meglepő egy ilyen cucctól. Viszont a chip rajta teljesen átforrósodott 4-5mp alatt, a visszajelző led pedig nem világított. Összehasonlításképp egy 3,4V-os 18650-es li akksival gyönyörűen működni látszik, ugyanúgy motort kötöttem rá, nem melegedett egyáltalán, és a visszajelző led is világított rendesen. Ma több időm lesz, megnézem két akksival. Az adatlapja szerint 2,5V a minimum bemeneti feszkó.
Az a kérdés, hogy ha teszem azt mégis egy db ceruzaelemről szeretnék mondjuk egy arduino lapot meghajtani, akkor
a.: kisebb terhelést elbír?
b.: tegyek rá hűtőbordát
c.: felejtsem el, mert úgyis meg fog sülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de biztos, hogy valahol 5V közelében volt a kimenet, a motor hangjából ítélve, de legalábbis biztosan több volt a bemenetinél, ami tényleg meglepő egy ilyen cucctól. Viszont a chip rajta teljesen átforrósodott 4-5mp alatt, a visszajelző led pedig nem világított. Összehasonlításképp egy 3,4V-os 18650-es li akksival gyönyörűen működni látszik, ugyanúgy motort kötöttem rá, nem melegedett egyáltalán, és a visszajelző led is világított rendesen. Ma több időm lesz, megnézem két akksival. Az adatlapja szerint 2,5V a minimum bemeneti feszkó.
ekkold