- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!

Persze, még jó, hogy nem adom fel.
Az autós projekt célja, hogy beoltsam a gyerekeimet egy kis programozással.
Egy kiállításon játszottunk EZZEL. Akkor rendeltem meg az alkatrészeket, hogy vmi ilyesmit csináljak, fillérekből.
Karácsony előtt aztán volt az újságban EZ a robot. A feleségem meg akarta venni, mondom felesleges, mert az enyém már most többet tud, mint ez.
Reklámvideókban sosem látszik, hogy többet menne fél méternél, kerestem róla teszteket, és rájöttem, hogy kb arra megy, amerre szeretne, mert semmilyen szabályozás nincs benne. Szóval már csak a program hiányzik, és mehet a gyerekhez. De most láttam meg EZT, már ilyen is van, szóval most már ilyet akarok. 
A bolygókerék is folyton megszorul, telemegy hajjal
, ez a hosszúhajú nők hátránya, akik nem szeretnek porszívózni.
A golyó nekem szerintem jó lenne úgy is, ha nem forog, csak csúszik, mert fékezné a lendületét a cuccnak. Vagy kisebb kerekek kellenének alá, vagy nagyobb áttételű motor, 1:120 a mostani1:40 helyett.
Amit a PWM frekvenciáról írtam tegnap, ahhoz nem tudtok mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold