Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Egy másik berendezés kikapcsolására? Paraszti logikám szerint éppen nem lefelé kéne esnie a fesz.-nek. Meg miért nem esik le minden alkalommal?
Na meg úgy tudom, ha alulfeszt kap, akkor reset van. De ez úgy meghülyül, hogy csak a teljes áramtalanítás segít rajta.
Másrészt meg éppen ezért raktam be a 100 uF-os kondit.
A tápnak le kéne reagálni annyi idő alatt, amíg az kisül. Nos, legalábbis ez az elképzelés.De jogos észrevétel, kipróbálom majd usb-ről meghajtva is. De ekkor nem tudom leárnyékolni, hisz ki kell vennem a dobozból a Nano-t.
Esetleg még azt tudom kipróbálni, hogy berakok egy-egy diódát minden port elé, ami kimenetre van állítva.

Bemenetekre ellenállást, bár a kapacitív érzékelőn kívül minden porton van vmekkora ellenállás. 220 Ohm a szalagok adatbuszai felé és 1k a táp TTL jelszintű vezetékeire.
Ezeknek nem kéne megfogni egy ESD-t?
Akkor is levágta mondjuk, ha csak a táp vezetékei voltak rádugva, bár ez nem zárja ki, hogy a lehúzott vezetékekről nem jön be semmi alapesetben.MÁS: ekkor mi történik a résoptóban? Félig lát át a tárcsán és a "lebegés" közepette dobálja a jeleket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A tápnak le kéne reagálni annyi idő alatt, amíg az kisül. Nos, legalábbis ez az elképzelés.
Ezeknek nem kéne megfogni egy ESD-t?
ekkold