- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Estét!
Volna egy Processing gondom, amiben kérném a segítségetek!
Ezen a projekten ügyködök, már kész is van de sehogy se boldogulok a PC részével.
Sose dolgoztam még a Processing-gel, se semmi egyéb alternatívával, nem volt még szükségem PC-s feldolgozásra.
Így nem meglepő módon nem tudom beüzemelni a linkelt oldalon lévő kódokat, és legfőképpen nem tudom megjeleníteni a grafikont.
Rá tudnátok nézni nekem mi a gáz ezzel?
Bevallom nem áll szándékomban ezt megtanulni se most, se később. Nincs olyan projekt tervben, amihez PC-s feldolgozás kéne.
(Ha sikeres a kísérlet, akkor MCU-s feldolgozás lesz, csak előbb látnom kell mi történik az érzékelőn és a serial monitor ehhez kevés, vagy csak én nem tudok még futó kódból olvasni, mint az operátorok a Mátrixban.)Először is miért van egynél több forráskód eszközönként? Mondjuk a Processing felénél mindhárom fájlt bedobtam a programba külön fülekre és így jónak tűnik, de az Arduino fájlokat egy darabbá ollóztam össze, hogy menjen. Én vagyok primitív, vagy idióta volt aki írta? Vagy hogy gondolta ezt, hogy szétdarabolja a forráskódot?
Alapesetben kapok egy fordítási hibát:
size() cannot be used here.Kihámoztam netről, hogy
setup_()
legyen asetup()
és jó lesz. Látszólag jó is lett, de gyakorlatilag nem csinál semmi látványosat a program, ami úgy tűnik lefut.
Egész este alternatív megoldásokat keresgéltem, de egyetlen eggyel sem boldogulok és ezek között még a Processing tűnik a legegyszerűbb útnak.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged