- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
én ebay-ről szoktam összemazsolázgatni ami kell. igaz, várni kell rá 2-3 hetet, de az áraikkal egyik hazai üzlet sem versenyezhet, gusztustalan olcsón lehet arduinos cuccokat beszerezni. arra vigyázz azért, hogy olyat nézz, ahol ingyen a posta.
ha mindenképp itthonról akarsz vásárolni, a HEStore-nál találsz egész visszafogott áron, bár az ő üzletük meg kinn van a fenében, még az Örsről kell hévezni pár megállót+séta. bár ha nem pesti vagy, akkor marad a posta, náluk viszont az mindig fizetős
a webshopjukban a "modulvilág" kategóriában találod az arduinos + egyéb hobby elektronika kütyüket.
szerk: yuhé, ezen a hsz-el Nagyúr lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest