- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #3421 üzenetére
En elso blikkre azt javasolnam, hogy menj le, amennyuire lehet. 600 baud, ha az a minimum.
Masodikra meg azt, foglald itt ossze, mirol van szo, mert en mar nem emlekszem pontosan.
- Hardware elemek: Windows PC / laptop --- Arduino Uno R3 USB kabellel osszekotve, vagy ket kinai nano 1km riaszto kabellel, ilyesmi. Esetleg egy kep.
- Ird le, mit szeretnel, mert mar arra sem emlekszem. Idojaras adatokat kuldeni, vagy Tolsztoj Háború és békejet akarod atkuldeni soronkent.
- A programodat esetleg rakd fel valahova, hogy be tudd nekunk linkelni. (Mondjuk a pastebinre.) En most kiprobalni nem fogom tudni, de azert beleolvasok... (Ami nem sokat segit, mert en nem futtatok fejben programot, meg amugy is hw tervezo vagyok, de hatha megis jon valami otlet.)Ha osszefoglalod, mit akarsz, lehet, hogy neked is lesz otleted, nekem mar tobbszor segitett, hogy valakivel beszeltem a problemarol, es osszefoglaltam, mi a gond, mit is kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest