Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
En elso blikkre azt javasolnam, hogy menj le, amennyuire lehet. 600 baud, ha az a minimum.
Masodikra meg azt, foglald itt ossze, mirol van szo, mert en mar nem emlekszem pontosan.
- Hardware elemek: Windows PC / laptop --- Arduino Uno R3 USB kabellel osszekotve, vagy ket kinai nano 1km riaszto kabellel, ilyesmi. Esetleg egy kep.
- Ird le, mit szeretnel, mert mar arra sem emlekszem. Idojaras adatokat kuldeni, vagy Tolsztoj Háború és békejet akarod atkuldeni soronkent.
- A programodat esetleg rakd fel valahova, hogy be tudd nekunk linkelni. (Mondjuk a pastebinre.) En most kiprobalni nem fogom tudni, de azert beleolvasok... (Ami nem sokat segit, mert en nem futtatok fejben programot, meg amugy is hw tervezo vagyok, de hatha megis jon valami otlet.)Ha osszefoglalod, mit akarsz, lehet, hogy neked is lesz otleted, nekem mar tobbszor segitett, hogy valakivel beszeltem a problemarol, es osszefoglaltam, mi a gond, mit is kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold