- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Teasüti #3049 üzenetére
Én inkább hardweresre szoktam bekötni, mert annak biztosabb a timingja.
LCD-ben igazad van, UNO-val nem igen lehet kezelni őket, de egy home projectnél, ha nem valami nagyszabású a dolog, egy HMI, mint pl: ez , azért eléggé megdobja az árakat. De van olcsóbb megoldás is, pl ha egy ilyen lcd-t veszel, és UTFT és UTOUCH könyvtárakat használsz hozzá. Ez kombó működik, én ezekkel csináltam ventilátor vezérlőt meg stb. Sok szar fajta LCD kijelzőt kapni, amit egyszerűen nem lehet rendesen működésre bírni, de ez a kettő tényleg jól megy együtt.
De egy Mega kell hozzá.
Más:
beneveztem egy ilyenre: [link]. Kíváncsian várom, de szimpatikusnak tűnik, mert a matlab supportja is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arena Breakout: Infinite
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged