- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Bevallom elég nehéz követni. Mire is kell a poti?
Szerk: jaah, értem. De én nem kézzel szeretném vezérelni a ledeket, effektezni szeretném.Keresgéltem I/O shield-et, de nem találok megközelítőleg sem olyat, ami kezel 12 voltot mindkét irányba.
Ha már jármű, akkor a szalagból is inkább 12V legyen, mivel más feladatot is szeretnék még adni a vezérlőnek.
Olyan nincs, ami az Uno összes kivezetését 12V-hoz illeszti (az se volna baj, ha tápot is adna)? Tehát a bemeneti és a kimeneti oldalon is.Laikusként kérdezem, sajnos nem elektronikai végzettségem van.
Keresgéltem az illesztésről és bemenetre találtam pár megoldást. Az egyik vmi optocoupler volt, ami leválasztja a nagyobb feszültségű kört a bemenetről.
Kérdésem az volna, hogy nem célszerűbb és egyszerűbb egy relét használni erre? Az is leválasztja az autó elektromos rendszerét, majd az Arduino saját lábait (5V, gnd, pin, etc.) kapcsolná a relé össze.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest