Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Ton-ton
üzenetére
Ebből a motorból nem csak 1 de 2 darab már túl nagy hogy a baba fejébe beférjen. Ez a baba nincs több mint 50cm magas. Jó lenne, csak más baba fejbe. Az egész baba fejének a szélessége nincs 10cm.
A vezérlés: [itt] a második képen látod, hogy a motor tengelyére van rá téve egy elliptikus műanyag illesztő, és ennek az egyik pontjára van betéve egy fém drótszál. A Drót ahogy elfordul a motor tengelye az elliptikus mozgás végett felfe vagy lefele fog mozogni. A szem persely alulról meg van fúrva, hogy a drót bele menjen. Viszont a ez nem egyenesvonalú mozgás ezért a sebesség limitált. Ez a mikro stepper pedig max 20 RPM-et tud tévesztés és rángatózás nélkül, ez most ki van hegyezve a csúcsra, nem is játszottam tovább vele.A szervíz üzemmódot írtam meg először. Minden érték elmentve de ha kell akkor újra tudom programozni a min, max értékeket. A szemnek két végállása van. Ha menetközben leállna a szervó bármi oknál fogva, akkor amint áram alá kerül a nyitott pozícióba fog térni minden esetben, és figyeli az utolsó állapotot is. Tudja hogy hol tartott a pozicióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold