Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

őstag

válasz Ton-ton #23746 üzenetére

Ebből a motorból nem csak 1 de 2 darab már túl nagy hogy a baba fejébe beférjen. Ez a baba nincs több mint 50cm magas. Jó lenne, csak más baba fejbe. Az egész baba fejének a szélessége nincs 10cm.
    A vezérlés: [itt] a második képen látod, hogy a motor tengelyére van rá téve egy elliptikus műanyag illesztő, és ennek az egyik pontjára van betéve egy fém drótszál. A Drót ahogy elfordul a motor tengelye az elliptikus mozgás végett felfe vagy lefele fog mozogni. A szem persely alulról meg van fúrva, hogy a drót bele menjen. Viszont a ez nem egyenesvonalú mozgás ezért a sebesség limitált. Ez a mikro stepper pedig max 20 RPM-et tud tévesztés és rángatózás nélkül, ez most ki van hegyezve a csúcsra, nem is játszottam tovább vele.

A szervíz üzemmódot írtam meg először. Minden érték elmentve de ha kell akkor újra tudom programozni a min, max értékeket. A szemnek két végállása van. Ha menetközben leállna a szervó bármi oknál fogva, akkor amint áram alá kerül a nyitott pozícióba fog térni minden esetben, és figyeli az utolsó állapotot is. Tudja hogy hol tartott a pozicióban.

Új hozzászólás Aktív témák