Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Ezek az .ino-k csak az Arduino kompatibilitás miatt vannak, minden kód .cpp és .hpp.
Szerintem VSC-vel fordítja, megnéztem a platforio.ini-jét, azzal jó lenne.>>Vagyis csak létrehoz egy TALLY_TEST_SERVER konstanst, és betölti a kliens kódját.
Szerintem nem tölti be a kliens kódját illetve gond van a sorrenddel. Ezt írják az okosok az Arduino fórumon.
The IDE first compile the dotCPP and only after compile the dotINO file, with the included dotH.
Ha ez igaz, akkor lefordul az ATEM_tally_light.cpp az ATEM_tally_test_server.ino előtt ahol a #define van.A server.ino nem kell a #define TALLY_TEST_SERVER meg a Atem_tally_light.cpp-be (szerintem) jó helyen van.
Lehetne az Atem_tally_light.hpp-ben is de a forráskódot gyakrabban nézzük mint az include fájl tartalmát.ps: miért velem gugliztatod ki hol van a github-on ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Robotporszívók
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold