Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a Windows szülői felügyelet (Family Safety)? Nálunk 2 gyereknél is remekül működik. A beállított időben kijelentkezteti a gyereket a gépből.
De a routerben is szokott lenni (nálam legalábbis van) szülői felügyelet, ami pont ezt csinálja, levágja a netről a gépet.
Az általad leírt feladatra viszont van egy sokkal cizelláltabb módszerem!
Van a gyerekek gépére telepítve egy-egy TightVNC szerver, ez a Windows-zal indul és kikapcsolásig működik, a tálcán se látszik. Ezzel tudom távolról felügyelni a gépet, például ha nem vagyok otthon, be tudom írni az admin jelszót stb. Meg rá tudok nézni, milyen disznóságot művel. 
Na most, amikor nem hajlandó kikapcsolni a gépet, belépek, és elkezdem b*szogatni az egeret. Vagy az ESC-et nyomogatom, hogy bejöjjön a menü. Egy FPS közben bármikor 1-3 percen belül garantáltan célra vezet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha mégis maradnál az eredeti tervnél: egy DIY oszcilloszkóp alkatrészei közt találtam ezt: AQY210EH PhotoMOS, nem tudom mi a magyar neve, FET-es optocsatoló, AC-t is lehet vele kapcsolni, talán az UTP kábelt kapcsolgatni is jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Autós topik
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van a gyerekek gépére telepítve egy-egy TightVNC szerver, ez a Windows-zal indul és kikapcsolásig működik, a tálcán se látszik. Ezzel tudom távolról felügyelni a gépet, például ha nem vagyok otthon, be tudom írni az admin jelszót stb. Meg rá tudok nézni, milyen disznóságot művel. 
ekkold