Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Van egy cryptobányász projekt, a Helium, ami a LoRa köré épül, átjátszó állomásokat kell otthon üzemeltetni, összekötést létesíteni hasonló eszközökkel, és ezért tokent lehet szerezni. Egy haverom feliratkozott pár ilyen eszközre (mocskos drága egy ilyen
), nem tudom, hogy azóta már átvette-e. Erre a networkre, úgy tudom, fel lehet lépni LoRa eszközökkel, hogy ingyen vagy pénzért, azt nem tudom, de a fent linkelt honlapon van lefedettségi térkép, elég sűrűnek tűnik, hogy vmi komolyabb dologra is lehessen használni előbb-utóbb.
Ismerkedj meg vele, meséld el, mit tudtál meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem tudom, hogy azóta már átvette-e. Erre a networkre, úgy tudom, fel lehet lépni LoRa eszközökkel, hogy ingyen vagy pénzért, azt nem tudom, de a fent linkelt honlapon van lefedettségi térkép, elég sűrűnek tűnik, hogy vmi komolyabb dologra is lehessen használni előbb-utóbb.
Ismerkedj meg vele, meséld el, mit tudtál meg. 
ekkold