Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Tomika86
üzenetére
melyik generáció, ott már ki van vezetve valamelyik canbus az obd csatira? mert A6 C5-nél még nincsen... a diagnosztika csak K és L-en éri el, a 3-4 canbus hálózat csak belső használatra van a különböző vezérlők között. no ebbe másztam bele a műszerfal mögött, mert az a gateway, ott összefut minden - csináltam Y leágaztató kábeleket így mindenhez hozzáférek. találtam egy német nyelvű pdf-et az EDC15P vezérlőről, abból próbálok google translate-el minél többet megérteni, illetve azon túl is sokmindent lehet találni guglizva. elég sok információ megtalálható rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold