Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Vannak itt ott a lakasban es a kertben ESP8266 moduljaim, 4xAA aksival, dobozozokban. Ezek merik a homersekletet es kuldik egy ESP32-nek, amelyik megjeleniti az ertekeket.
A kertiek fel orakra elalszanak, 70uA-t fogyasztanak igy, kb 4-6 honapot siman mennek aksiva. Probapanelokra raktam az procikat es az alkatreszeket.
Par eve remekul mukodnek, de mosnanatba vettem eszre hogy nemelyik nem kapcsol be, pedig frissen toltott aksikat raktam be. Szerintem eselyes hogy a probapanelok korrodalodtak. A benti modul rendben mukodik.
A kinti homerseklet szenzorokat akarom valami megbizhato megoldasra cserelni.
Tud valaki kesz homerseklet modulokat (zart, kintit, elemmel v aksival mukodo), amelyek valamilyen ismert protokollon kuldik az adatokat es azokat tudnam feldolgozni?A szervert szivesen epitem en tovabbra is, nem kifejezetten konyhakesz rendszerben gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoLTE/VoWiFi
- Titan Quest II
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold