- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy ESP-01S modulom. Még nem használtam ilyet és szeretném kipróbálni. Ha beválik több projectben is felhasználnám majd. (pl: több ilyennel, érzékelőtől gyűjtött adat központi szerverre továbbítva)
Úgy látom ehhez létezik egy kimondottan ehhez való USB programozó, amibe szépen beleilleszthető a modul. Nekem most ilyen nincs a kezemben sajnos, erről megfeletkeztem.
Az volna a kérdésem, hogy ez kizárólag ezzel programozható vagy megoldható a PL2303 Serial adapterrel is? (esetleg 3V3-ra moddolt CH341A van még)
Más:
Tudnátok ajánlani olcsó, apró, itthon beszerezhetó MCU-t amivel annyi lenne a feladat, hogy I2C hőmérséklet érzékelő értékét I2C OLED kijelzőre kiírjam? Csak lenne a feladata, az olcsóság és az apró méret a szempont ennél a projectnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest