Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, azt nem is kellett bolygatnom. MűXik, de volt para...

Gyereknek mondtam, h kapcsolja be, de csak egy fokot emelt a termosztáton, amire nem kapcsolt még. OK, ezt megoldottam, inverted logic, látszik, h kapcsol a termosztát, itt van egy figyelés (80 sec, ezt lehet szűkítem), így nem azonnal kapcsol. Bekapcsolt, boldogság.
Kikapcsolt, megint happy... de újra nem kapcsolt be...
Lényeg, h takarékosságilag épült a cucc, épp azért, h ha forró a víz a radiátorban, akkor ne keringesse. Korábban leírtam, h nem hőfokra, hanem időre van ez beállítva, szal. ha lekapcsol, akkor a köv. 10 percben nem kapcsol vissza, utána igen, ha a termosztát szerint még kell fűteni. Tesztelésnél ezt le szoktam venni 10 sec-re, ez most elmaradt
Megjegyzés: dokumentálni kell alaposan (rajzom meg ilyesmik vannak, de a szabályokat csak mentettem, lehet ki kellene nyomtatni).
Köszönöm a segítséget, így nyugodtabb vagyok, biztosan nem szalad meg áramilag, ha ez a + és nem a GND.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold