- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl
csendes tag
Sziasztok,
A jelenlegi cég kiírt egy pályázatot cégen belül. Ezt végül meg is nyert már valaki, tehát csak elméleti szinten érdeklődöm, hogy milyen más megoldás létezhet.
A cél egy asztalfoglalási rendszer felépítése, ahol lehet asztalt foglalni az irodába.A web (frond-end) kivételével ezt meg lehet-e oldani microcontrollerrel?
Két webshopot megnéztem, hogy milyen szenzorok is vannak, viszont nem találtam olyan megoldást, ami nekem tetszett.
Az általam elképzelt megoldás egy bankkártya szerű eszköz, amit magánál hordhat az ember, amit egy microcontroller rádiójellel tud azonosítani. Így az előre lefoglalt asztalt és a nem lefoglalt asztalt is az irodában azonosítani tudja a webes felület a microcontolleren keresztül.Létezik ilyen ? Milyen más megoldás létezhet, ami még kivitelezhető ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest