Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl
csendes tag
Sziasztok,
A jelenlegi cég kiírt egy pályázatot cégen belül. Ezt végül meg is nyert már valaki, tehát csak elméleti szinten érdeklődöm, hogy milyen más megoldás létezhet.
A cél egy asztalfoglalási rendszer felépítése, ahol lehet asztalt foglalni az irodába.A web (frond-end) kivételével ezt meg lehet-e oldani microcontrollerrel?
Két webshopot megnéztem, hogy milyen szenzorok is vannak, viszont nem találtam olyan megoldást, ami nekem tetszett.
Az általam elképzelt megoldás egy bankkártya szerű eszköz, amit magánál hordhat az ember, amit egy microcontroller rádiójellel tud azonosítani. Így az előre lefoglalt asztalt és a nem lefoglalt asztalt is az irodában azonosítani tudja a webes felület a microcontolleren keresztül.Létezik ilyen ? Milyen más megoldás létezhet, ami még kivitelezhető ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold