- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl
csendes tag
válasz
ReFleXx #18255 üzenetére
Igen, lehet túlbonyolítom, nincs kártyás belépés.
Kb. 70-en vagyunk, az iroda 3 szintes.
Összesen 12 szoba, szobánként 4 ember, és van két tárgyaló, ahol ~20-an férünk el.
Minden helységet jó lenne naplózni, Wifi van mindenhol.
Mivel nincs fix hely, így bárki mehet bárhova. Azért gondoltam valamilyen rádiós technológiára, mert az talán össze tudna fogni akár 2-3 szobát is, jobban átmegy a falon, mint a infra, vagy bluetooth.Köszi a válaszokat, ezen a vonalon el lehet indulni.
-
pbl
csendes tag
válasz
ReFleXx #18237 üzenetére
Igen, az iroda valós kihasználtságának a mérése is célja az asztalfoglalási rendszernek.
Csak érdeklődtem, hogy valaki esetleg találkozott-e már olyan megoldással, ami érzékel egy előre beregisztrált mágneses bankkártya szerű eszközt az adott embernél, mondjuk az irodában szobaszinten, amivel nem kell foglalkozni a továbbiakban, nem kell lehúzni, csipogtatni, stb., automatikusan működik és persze olcsón meg lehet csinálni
-
pbl
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat.
Igen, viszont van olyan eshetőség is, amikor le van foglalva az asztal és a dolgozó nem megy be az irodába.
Így az iroda kihasználtsága nincs pontosan mérve.
@Aryes hasonló megoldás lenne a végcél, bár egy sima webalkalmazás + egy jól beállított routeren lehet a Mac-address szerint szűrni a felhasználókat is, így lehetne mérni, hogy valóban használva volt-e az asztalfoglalás az irodában. -
pbl
csendes tag
Sziasztok,
A jelenlegi cég kiírt egy pályázatot cégen belül. Ezt végül meg is nyert már valaki, tehát csak elméleti szinten érdeklődöm, hogy milyen más megoldás létezhet.
A cél egy asztalfoglalási rendszer felépítése, ahol lehet asztalt foglalni az irodába.A web (frond-end) kivételével ezt meg lehet-e oldani microcontrollerrel?
Két webshopot megnéztem, hogy milyen szenzorok is vannak, viszont nem találtam olyan megoldást, ami nekem tetszett.
Az általam elképzelt megoldás egy bankkártya szerű eszköz, amit magánál hordhat az ember, amit egy microcontroller rádiójellel tud azonosítani. Így az előre lefoglalt asztalt és a nem lefoglalt asztalt is az irodában azonosítani tudja a webes felület a microcontolleren keresztül.Létezik ilyen ? Milyen más megoldás létezhet, ami még kivitelezhető ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest