- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Szia !
Azért nem értem a kérdésed, mert ha egy ilyen programot sikerült összehoznod ( amihez nyilván kellett a telefon oldali rész is, ami szintén nem annyira egyszerű ), akkor miért nem tudod könnyűszerrel átírni több LEDesre :-)
Első közelítésben az jutott eszembe, hogy az adatcsere legkisebb egysége a byte, aminek ugye 256 különböző állapota lehet, tehát bőven el lehet benne kódolni 4 LED állapotát.
Vagy ha mégsem, akkor egymás után küldözgetni. Van egy elválasztó karakter, pl. * , utána szépen sorban küldöd a 4 LED állapotát. Olvasáskor a * -ból tudod hol tartasz.Épp nemrég fejeztem be egy "projektet", ami 64 db LED -det vezérel Androidról. Igaz, itt csak egyirányú a kommunikáció. Ennél úgy oldottam meg, hogy minden kigyújtásnál ill. oltásnál el van küldve a LED sorszáma, és egy + vagy - karakter attól függően hogy kigyújtani v. eloltani kell-e.
Tökre ugyanaz lett, mint ebben a videóban :
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold