Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Igen ezt, ami az 1. 2. linkeden van.
A másik 2 nem tud jelezni beállítható alsó-felső határnál, illetve az egyik igen de én nem bonyolítanám okosotthonos wifis marhaságokkal, az pont akkor döglik meg amikor egy cella robbanni készül. meg nem sok értelme van ha a telefonomon látom hogy baj van és 100 kilométerre vagyok épp.
Az első linken már nem elérhető, Dieser Artikel ist nicht mehr verfügbar.
A másodikon nem szállítanak külföldre, vagyis de horror összeg, és ugynez van egy görög oldalon is amit találtam.
Ezért is gondoltam hogy megkérdezem és több csoportba is azt mondták Arduinoval simán meg lehet csinálni. Hogy hogyan azt nem tudom, ezért csöppentem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- LG LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - OFF topic
- OpenWRT topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold