Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Igen ezt, ami az 1. 2. linkeden van.
A másik 2 nem tud jelezni beállítható alsó-felső határnál, illetve az egyik igen de én nem bonyolítanám okosotthonos wifis marhaságokkal, az pont akkor döglik meg amikor egy cella robbanni készül. meg nem sok értelme van ha a telefonomon látom hogy baj van és 100 kilométerre vagyok épp.
Az első linken már nem elérhető, Dieser Artikel ist nicht mehr verfügbar.
A másodikon nem szállítanak külföldre, vagyis de horror összeg, és ugynez van egy görög oldalon is amit találtam.
Ezért is gondoltam hogy megkérdezem és több csoportba is azt mondták Arduinoval simán meg lehet csinálni. Hogy hogyan azt nem tudom, ezért csöppentem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold