Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
De jót szívtam ma. Tegnap felprogramoztam egy Uno-t, ma elővettem egy másikat, nem lát usb portot az alaklmazás. restart, gép restart, kihúz bedug, anyázás, hogy bazzeg tegnap jó volt de jött frissítési üzenet, én hülye minek frissítettem, stb
Aztán hirtelen ötlet, másik usb, és tadaam, megy. A rohadt gyári kábelben az egyik data szál szakadt volt, a táp átment, panel feléledt, csak program nem kommunikált
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- E-roller topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone 11 - népalma
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest