Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Az, hogy miért ilyen megoldás kell, az nem az én reszortom, a főnök szeretné ezt, bizonyos alkalmazottak tudnak róla, de vannak akik nem. Ez egy bolt hálózat, (vannak kocsmáik is
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
ekkold