Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- uleFone Power
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Az, hogy miért ilyen megoldás kell, az nem az én reszortom, a főnök szeretné ezt, bizonyos alkalmazottak tudnak róla, de vannak akik nem. Ez egy bolt hálózat, (vannak kocsmáik is
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Metal Gear Solid
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
ekkold