Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- uleFone Power
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Babetta-X
üzenetére
Valszeg nem a 20-30e kategória ami professzionálisnak számít, hanem a 200-300e-es. Nem értek hozzá, csak az eddigi benyomásaim alapján mondom az árakat. Olcsó húsnak híg a leve, szokták volt mondani.
szerk: úgy nézem 80k-ért már olyan kamerát kapsz, ami vízálló is, olcsóbbak lettek ezek a kütyük.
-
gyapo11
őstag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Autó fedélzeti kamerák között nézelődnék, 10 ezer körül már akad, sd-kártyára vesz, szoktak tudni loop üzemmódot is. A saját akkujával rövid az üzemidő, de ez egy 12 V-os tetszőleges kapacitású akkuval tetszőlegesen bővíthető.
Azt viszont nem tudom mi lenne az arduino dolga? Mert szerintem videojelet rögzíteni nem tud, nem is tudom mit tud kezdeni egy kamerával, talán vezérelni, de jelfeldolgozásra alkalmatlan. -
bacus
őstag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Engem az érdekelne, hogy miért is kell ezt ennyire elrejteni? A pénztáros nem tudhatja, hogy felveszik? Akkus táplálás? SD kártya?
Szerintem rossz az irány! A kamerának van egy elrettentő ereje eleve, ha kiteszik, még akkor is működik amikor nem működik!

Én biztosan nem ezt csinálnám, hogy a kamerában, helyben tárolnám, hanem kell egy jó dvr, és mellé x darab akár fullHD ip kamera. Igen tudom, hogy ez egy vagyon! De mire kell? -
tvamos
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Babetta-X
üzenetére
Szvsz itt arról van szó, hogy aki felkért erre a munkára, az rajtad akarja megspórolni a professzionális cuccok árát. Mielőtt bármit elkezdenél, nézz utána, hogy ilyen kütyük készen rendszer kiépítéssel együtt mennyibe kerülnek, és ehhez igazítsad az áraidat, különben bukni fogsz a munkán; rengeteg időt rászánsz majd, kevés pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- Metal Gear Solid
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold