- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Az, hogy miért ilyen megoldás kell, az nem az én reszortom, a főnök szeretné ezt, bizonyos alkalmazottak tudnak róla, de vannak akik nem. Ez egy bolt hálózat, (vannak kocsmáik is
) vannak megbízható, családtag dolgozók, és teljesen random emberek is. Szoktak zűrök lenni amit sokszor belsős ember generál és nem tudják ki, de sokszor pedig külsős. Van egykét kamera kitéve, ami megfigyeli a helyet kívül belül, de ugye a leleményes emberek mindent ki tudnak játszani. Most szeretnének rejtett kamerákat is, néhány darabot különböző helyekre, én csak példákat mondtam, az egész igazándiból körvonalazódik csak, én sem vagyok akkora spíler, csak mivel jóban vagyok a főnökkel szívesen segítek neki pénztől függetlenül is.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
inf3rno #1614 üzenetére
Lehet, hogy erről van szó, ezt nem vitatom, de ha körülnézek a neten gyakorlatilag alig vannak professzionális cuccok ilyen alkalmazási módhoz. Ami van, az még a 20-30e-s árkategóriában is inkább a kínai gagyit képviselik. Az illető sokmindennel próbálkozott, de tény és való, a saját szememmel láttam, hogy használhatatlanok, egyszerűen nem működnek úgy, ahogy kellene nekik.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Teljesen laikus vagyok a témában, csak érdeklődésképp kérdezem, hogy jó irányban haladok-e. A cél az lenne, hogy létre kéne hoznom egy munka kapcsán "rejtett kamerákat", amik akkumulátorról működnek úgy 1-2 órán keresztül és bármilyen adathordozóra rögzítenek. Valamennyi hely van elrejteni a szerkezetet, magával a kamerával kapcsolatban az a kitétel, hogy viszonylag éles videófelvételt tudjon készíteni és ne legyen túl nagy, mert több helyre is fel kell szerelni őket (pult alja, raktár, pénztárgép hátulja stb.)
Az ebayen berendelhető vackok mint a kamerás toll és társai egy forintot sem érnek, gyakorlatilag vagy nem működnek, vagy nem úgy működnek ahogy kellene. Androidos telefonnal még talán meg lehetne oldani a dolgot, de ott kamera leválasztása nehézkes, hogy kivezessem a kért helyre. Szerintetek az arduinoval létre lehet hozni hasonlót? Láttam, hogy van hozzá kamera modul meg ilyesmi, ezért gondolkoztam el rajta, de bármilyen más építő jellegű ötletre vevő vagyok. Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged