- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
üdv hát köszi most bent van az üzletben , holnap viszem a karimat be az okostojásnak és h ö felteszi(asziszi hibás vagyok)-tiszta precizen 7szer ujra csináltam az egészet, és ha nála is olyan höfokok lesznek akkor visszaküldi reklamálni
amugy felfekszik rendesen mivel terheletlen állapotban 33 fokos volt
-
Hi!
Na kicseréltem a csavarokat. Megpróbáltam hosszabb menetű csavarokkal és láss csodát: idle 40 fok, 3dMark06 alatt max 50 fokValószínűleg a gyári hűtő csavarjait kaptam, nem az S1-ét, így nem feküdt rá rendesen. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Kellemes Ünnepeket, Boldog Újévet -
Értem. Én sem akarom annyiba hagyni, ok, hogy most gyári hűtővel megy, de nem erről volt szó. Én S1-gyel vettem egy Inno3D karit. A vasalós jó ötletet, köszi, mingyárt kipróbálom. Lefotóztam a hűtőt, hátha így képek alapján meg tudod mondani van-e valami külsérelmi nyom, de szerintem nincsen. Max a réztalpnál, a rézcsövek vége nagyon hülyén néz ki, de lehet hogy az gyári.
Erre gondolok: [link]
többi kép: [link]
[link]
[link]
[link]Na mire megírtam a hozzászólás kipróbáltam a vasalósat, meleg a borda, tehát működik.
Várom a képek alapján a véleményt
mod: Közben a réztalp le lett szépen takarítva -
-
Sziszifeca
őstag
-
Picturemaker
őstag
Helló!
Az S1 mellett döntöttem. Már fel is szereltem.
A gyári hűtő is elég jól hűtött (az is AC, a Gpu-z szerint 43/59 C /tíz perc tesz/), csak nekem kicsit hangos volt.
Vettem hozzá egy "Turbo modult", full fordulaton (1500) tök csendes.
A hőmérséklet így 35/53 szintén csak tíz perc teszt alatt.Jó nagy vas. Kilóg a hűtőbordából annyi a kártya tetején,
ha kellően meleg lesz akkor tudok rajta grillezni. -
Kispotter
tag
Nane így idlébe is megsülne. Már majdnem ithagytam éjszakára de ezek után nemmerem pedig kéne letölteni
akkor szedhetem szét megint azt nyomok műanyagragasztót rá. Nagyon nempucoltam mert nemvolt rajtuk semmi meg azt olvastam hogyha megvan pucolva jobban lepotyognak. Jab és mér vegyek Zalmant ? Ami ehhez van az kevés lenne neki?
-
looser
addikt
Ha ma sikerül szétfűrészeltetnem a leghoszabb bordát, akkor örülök majd, mint Vincent
Azt számolgattam éppen, hogy akkor még egy normál pici bordának megfelelő méretű darab is marad (+1 a 8 kicsiből), azok meg jók lesznek a kártya legvégén található 8 (2x4) aprócska (kb. 3mmx3mm-es) kis fekete bizbaszokra, mert a gyári hűtő azt is hűti. Fogalmam sincs, mik lehetnek azok. (értem én hogy áram, de mitől megy?)
-
looser
addikt
Lehet, hogy értetlen vagyok egy kissé, de azt a 4 bizbaszt (valami feszültségstabilizátor?!) a kártya jobb oldalán (amire az a hosszú hűtés menne), szóval azt hogyan hűtöd? Jól értem, hogy neked is 4850/70 van?
Van róla fotód? Passzívan milyen hőfokra számíthatok (idle/load - 4850)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest